Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

S-a încheiat ”luna de miere” în PNL. Fără paritate la parlamentare

S-a încheiat ”luna de miere” în PNL. Fără paritate la parlamentare

PNL nu îşi propune o paritate în ceea ce priveşte reprezentarea pe listele pentru alegerile parlamentare a vechilor membri PNL şi PDL, a declarat luni copreşedinte PNL Vasile Blaga. ”Am plecat de la ideea că nu mai poti fi parităţi şi vă explic de ce: între timp au fost alegerile locale, au fost aleşi 1086 de primari. Noi aveam doar 750 de primari. Am primit 300 de primari în plus, am câştigat. (…) evident că primarii sunt membri în Birourile Politice judeţene şi nu pot să spun că un primar nu va fi, dar va fi unul de la vechiul PDL că îmi place mie de el. nici pe departe. Tot aşa le-am transmis (…) că doar cei care vor munci vor fi pe aceste liste pe poziţii aşa zis eligibile. Va depinde de fiecare organizaţie câte locuri vor fi eligibile. Un lucru este simplu în politică, totul este pe adunare, scorul partidului va fi suma rezultatelor organizaţiilor", a declarat Vasile Blaga, citat de  Mediafax.

Blaga a arătat totodată că într-un judeţ în care PNL are acum 7 parlamentari partidul va trebui să obţină un scor de 70%. Liberalul a afirmat că din moment ce vor fi depuse liste pentru 42 de liste, vor fi 84 de liberali cap de listă, explicând că asta implică un scor de 15%. ''Presupun că ne propunem mai mult'', a adăugat liberalul, refuzând însă să spună ce scor îşi propune PNL.

La nivel județean, în acest moment se știu opt liberali care și-au manifestat intenția de a candida la alegerile parlamentare. Aceștia sunt: Raluca Turcan, Mircea Cazan, Nicolae Neagu, Ioan Tămâian, Virgil Popa, Christine Thelmann, Diana Pavelescu și Constantin Șovăială.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

No' asta-i puohta ce-am puohtit. Însiepi batalia pintru siolan, la siest PiSiDieu o tah mai nghic, si cu uamini o tah mai pruosti ! Hi, hi, hi ...
Raspunde

-

Acum 7 ani

,tuh olingpie,tuh,la-i vazut pozha? ai naibii,tuh ,da' ce frumosi-s!
Raspunde

gigi contra

Acum 7 ani

Niciunul nu-i de Doamne -ajută, dar parcă Turcan e cea mai nesuferită dintre toți Oare de ce nu merge să candideze la Botșeni, acolo unde s-a născut?! șI A CUI PILĂ E DE POATE CANDIDA LA SIBIU?
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Va mai amintiti de ''draga Stolo'' ? Poate vi se pare un pesronaj insipid, insignifiant, dar am rugamintea sa nu uitati, ca-n PNL si nu numai, indivizii cu bani fac jocurile{Dinu Patriciu, Viorel Catarama, Andrei Chiliman, Manequin Slabiceanu, toate aceste nume va spun ceva?] De ce candideaza aici? Pentru ca a vazut ca sunt destui sibieni ce pun "botul" la retorica demoazelei sau voteaza "in blank" numai si numai din considerentul de-a nu iesi PSD-ul. Sa fimbine intelesi, cred ca in aceasta tara putine sunt persoanele ce detesta PSD-ul mai mult decat mine, dar de aici si pana sa votezi PNL-ul fara a avea argumente temeinice e cale lunga. Eu propun doar o analiza temeinica a candidatilor ce va sa fie pentru alegerile din toamna, si socot ca a sosit momentul ca electoratul sibian sa-i dea o lectie acestei "pupizi" blonde ce ne-a amarat sufletul atata vreme !
Raspunde

bullit

Acum 7 ani

liste pentru 42 de JUDEȚE nu de liste. greu cu limba româna.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

Miza e prea mica pentru razboiul ce doresti sa-l porti.Consideri ca esti pregatit sa dai lectii sau doresti doar sa-ti vezi ''numele''?
Raspunde

...

Acum 7 ani

Christine Thelmann????????Adio pnl ,adio partid national liberal de astazi ma despart de tine
Raspunde

PNL - ist

Acum 7 ani

Oare ce a facut Neagu, Cazan sau Tamaian petru Sibiu in ultimul mandat pr care l-au avut? De ce tot ei....Si atunci se mira ca nu iasa lumea la vot
Raspunde

...

Acum 7 ani

am fost cu thelmann asta la facultate ,o caricatura care copia la absolut toate examenele posibile si imposibile,o lepra hidoasa...Dumnezeule nu mi vine a crede ochilor ce citesc..rusine sa va fie PNL pentru propunerea asta..o fiinta care nu a facut nimic concret in viata ei
Raspunde

Anonymus

Acum 7 ani

poate ca a facut dar la mai marii partidului ca sa prinda si ea un os ca doar carnatul nu ii ajunge... ;)
Raspunde

eva

Acum 7 ani

Daca vor fii Cazan,Neagu,Sovaiala eu care sunt votant pnl de 27 ani,voi vota cu Nicusor Dan.
Raspunde

Victor

Acum 7 ani

Propun ca, in perioada din luna august anuntata de presedintele PNL Sibiu ca se va realiza sondajul de opinie, sa se posteze pe pagina de Facebook a dansei, zilnic, poze din timpul sondajului. Care este aria de acoperire a sondajului ca sa fim si noi edificati ca e relevant? Unde se va face acest sondaj? in ce cartiere din Sibiu? in ce localitati din judetul Sibiu? in ce interval orar? Vrem poze (daca oamenii chestionati nu doresc sa se afiseze, macar sa fie pozati din spate, mai de la distanta), altfel o sa punem la mare indoiala acest sondaj. Am presimtirea ca pe mine nu ma va sonda nimeni, asa ca imi exprim o parere in acest spatiu: e bine ca judetul Sibiu sa fie reprezentat in Parlamentul Romaniei si de femei frumoase: Diana Pavelescu si Christine Thelmann (varsta pe care o are aceasta domnisoara, aleasa viceprimar al Municipiului Medias, e fix varsta la care intra in Camera Deputatilor doamna deputat Raluca Turcan, asa ca tineretea Christinei nu e un dezavantaj si cred ca daca va fi lasata, sustinuta, ajutata va putea face politica in favoarea judetului SIbiu cel putin la acelasi nivel la care face doamna Turcan). In plus, Diana Pavelesccu, care are o expunere foarte buna pe plan national si international, cat si Christine Telmann sunt nascute si crescute in judetul Sibiu (asta fara nicio aluzie la locul de nastere al doamnei Turcan, judetul Botosani, si la locul unde a studiat si a profesat si unde locuieste, respectiv Bucuresti. Ma intreb daca acum, dupa trei mandate de deputat, cu notorietatea data de desele aparitii la televiziunile nationale, cu influenta functiei de vicepresedinte PNL la nivel national, doamna Turcan ar avea intrare sa candideze in alt judet sau in Capitala, de ce nu. Ce alt judet s-ar oferi sa o adopte? si in scurt timp sa devina chiar presedintele organizatiei PNL din acel judet? Daca la Sibiu s-a putut, de ce nu se poate si aiurea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus