Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

FC Hermannstadt pleacă în cantonament, cu un lot de 26 de jucători

FC Hermannstadt pleacă în cantonament, cu un lot de 26 de jucători

După meciurile amicale cu CSM Râmnicu Vâlcea și Șirineasa, FC Hermannstadt pleacă, azi, într-un cantonament de zece zile la Odorheiu Secuiesc. Nu mai puțin de 26 de jucători cuprinde lotul antrenat de Marian Mărgărit.

În cadrul cantonamentului, nou-promovata în Liga a III-a va dispune și de două mecuri amicale împotria echipei locale Sepsi Sf. Gheorghe, pe 3 și 5 august.

Lotul echipei este format din următorii jucători: Marius Zăvoi, Loren Voicilă (venit împrumut de la CSM Rm. Vîlcea) -  Ionuţ Tătaru (Olimpia Satu Mare), Gabriel Oiţă (Măgura Cisnădie), , Alexandru Barbu (Măgura), Adrian Cârstean (Metalurgistul), Radu Necşulescu (Metalurgistul Cugir), Bogdan Piko (Metalurgistul), Răzvan Dîlbea (CSM Rm. Vîlcea), Paul Medeşan (Măgura), Petrişor Petrescu (Măgura), Gabriel Băra, Daniel Tătar, Radu Criştiu, Alexandru Neacşa (Gaz Metan Mediaş), Cătălin Tineiu, Cristian Seiwerth, Andrei Câmpean, Robert Bratu (CSM Rm. Vîlcea, împrumut pe un an), George Monea (Unirea Tărlungeni), Daniel Popa (Măgura), Robert Genescu şi Răzvan Macrea, Adrian Unguru (Măgura), Nicolae Popa (Măgura), Ciprian Berar (Pecica).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

raspopitul

Acum 6 ani

Atata tam-tam pentru o echipa de cartier.
Raspunde

Gică

Acum 6 ani

Niște foști fotbaliști netalentați, cu minte de adolescenți, care habar n-au cum se fac banii, au ieșit la cerșit prin Sibiu, pentru o așa zisă "echipă locală"; vă faceți și mai mult de rușine flămânzilor...
Raspunde

me

Acum 6 ani

Nu sunt suporter, dar nu pot sa nu observ cata rautate si frustrare zace in anumiti concetateni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus