Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

NTN-SNR Rulmenți este noul partener al BC CSU Sibiu

NTN-SNR Rulmenți este noul partener al BC CSU Sibiu

Primul investitor din Zona Industrială Vest, cel care în urmă cu mai bine de 13 ani a început să producă la Sibiu rulmenți, vine alături de BC CSU. Țelul comun, acela de a obține performanță, de a se implica în comunitate și sprijinii sportul, dar și culorile galben-albastre, sunt cele care i-au determinat pe membrii board-ului de conducere să se alăture unei echipei sportive cu tradiție, așa cum este BC CSU Sibiu, transmit reprezentanții clubului sibian.

Cu puțin timp înaintea debutului noului sezon competițional 2016/2017 și urmare a unei campanii intense de identificare de noi parteneri care să sprijine activitatea baschetbalistică a BC CSU Sibiu, conducerea Clubului și boardul NTN-SNR Rulmenți au ajuns să parafeze o colaborare pentru sezonul competițional 2016/2017 cu posibilitatea de prelungire.

”Compania NTN-SNR Rulmenți se află de 13 ani alături de clienții automotive, de partenerii și comunitate, onorându-și angajamentele de performanță față de salariați și economia locală. Deși invizibil în ergonomia unui autovehicul, rulmentul are rolul esențial de a asigura rotația, mișcarea, evoluția. Performanțele și inovațiile tehnice se nasc din aventura umană, din dorința de a depăși limite și bariere, din ambiția de a fi cel mai bun. Pentru că vrem să fim campioni în industria rulmenților ne alăturăm campionilor baschetului sibian, care au reușit să imprime spiritul de echipă întregii comunități locale. Alături de BC CSU Sibiu, NTN-SNR Rulmenți respiră baschet!”, a declarat Patrick Moleins, Director General NTN-SNR Rulmenți.
"Suntem extrem de încântați de faptul ca o companie de top, cu tradiție, așa cum este NTN -SNR vine alături de noi. Parteneriatul cu această companie este parafat pe întregul sezon competițional și suntem convinși că împreună vom reuși să facem lucruri nemaipomenite. Îi mulțumesc domnului Patrick Moleins dar și grupului de oameni deosebiți cu care am avut plăcerea sa lucrăm la parafarea acestei înțelegeri, pentru toată deschiderea pe care ne-au oferit-o și pentru prietenia pe care au arătat-o față de culorile galben-albastre, culori care, iată, ne unesc. Sunt sigur ca nimic nu e întâmplător și sperăm ca acest parteneriat să fie de bun augur. Faptul că alături de BC CSU Sibiu vin companii străine puternice, precum NTN-SNR, certifică faptul că proiectul nostru este unul solid care merită sprijinit. NTN-SNR dovedește încă o dată că se implică în comunitatea în care se dezvoltă sprijinind proiecte de anvergură", a declarat Horațiu Floca, director interimar CSU Sibiu.

Conducerea Clubului este în discuții și cu alți potențiali parteneri care și-au exprimat intenția de a susține proiectul BC CSU Sibiu, iar numele lor vor fi anunțate în următoarea perioadă, se arată într-un comunicat de presă al clubului.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Tudor

Acum 6 ani

FELICITĂRI companiei NTN-SNR Rulmenți ! Tudor
Raspunde

Tudor

Acum 6 ani

FELICITĂRI ! Tudor
Raspunde

costy

Acum 6 ani

iarasi b***a asta de firma!
Raspunde

frank

Acum 6 ani

In sfârșit o veste bună pentru echipă, felicitări conducerii și companiei NTN-SNR Rulmenți! Poate că vor veni și alte firme lângă echipă, ar cam fi timpul după atâția ani să avem o echipă puternică la Sibiu. Chiar dacă am fost pesimist in ceea ce privește atragerea unor investitori, acum nu pot decât să spun BRAVO si FELICITĂRI și ce altceva decât... să continuați la fel.
Raspunde

alesb

Acum 6 ani

Felicitari celor ce au facut posibila aceasta colaborare si multumiri companiei SNR-Rulmenti din partea tuturor iubitorilor de baschet din Sibiu!!! Aici pe site a fost copiat practic anuntul de pe site-ul clubului. Ar fi fost interesant si important sa avem si un punct de vedere al conducerii echipei visi-a-vis de cum arata bugetul echipei raportat la anul trecut (nu neaparat ca suma) si in cel fel va ajuta echipa aceasta colaborare si Doamne Ajuta altele viitoare tinand cont de faptul ca lotul este deja format ... Multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus