Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
24°C

Cunoscutul artist Ștefan Orth expune în Primăria Sibiu

Cunoscutul artist Ștefan Orth expune în Primăria Sibiu

Sala Atrium a Primăriei Sibiu găzduiește până în data de 5 august expoziția „QUI TEMPUS HABET VITAM HABET”. Aceasta cuprinde desene din istoria Sibiului de la 1191 realizate de apreciatul artist Ștefan Orth, consacrat în domeniul gravurii.

Artistul a executat 350 de lucrări de gravură, în aproximativ 6.500 de exemplare. Peste 4.000 dintre acestea, deja celebrele “vedute sibiene”, împodobesc diverse instituţii sau se află în colecţii particulare din ţară şi din străinătate. Ștefan Orth este și Cetățean de Onoare al Sibiului.

Expoziția face parte din proiectul "Sibiu 825 - INFINITE LOVE" ediția a II-a, proiect realizat de Asociația Sibiu 1191, ce cuprinde activitățile legate de promovarea anului 2016, an în care municipiul Sibiu împlinește 825 de ani de la prima atestare documentară.

expo orth

Proiectul face parte din Agenda Culturală, fiind cofinanțat de Primăria Sibiu și Consiliul Local Sibiu și sustinut de Rotary Club Sibiu.

Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri între orele 7.30-16.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Georg nui Gheorghe

Acum 7 ani

Nu cred ca il cheama Ștefan, poate Stefan
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus