Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Firma care a blocat atribuirea colectării selective: nu dorim să creăm probleme proiectului pe fonduri europene

Firma care a blocat atribuirea colectării selective: nu dorim să creăm probleme proiectului pe fonduri europene

Iridex Group nu intenționează, prin plângerea prealabilă care a dus la blocarea semnării contractului pentru colectarea selectivă a deșeurilor din județul Sibiu, să pericliteze în vreun fel proiectul european pe baza căruia a fost creat acest sistem, declară Dan Anghel, directorul general al SC Iridex Group Import Export București filiala Costinești SRL.

Contactat de Turnul Sfatului, reprezentantul asocierii care a blocat în cel de-al 12-lea ceas semnarea contractului în discuție a declarat că nu a luat, încă, act de ”amenințările” reprezentanților CJ Sibiu, care au anunțat că vor solicita câte daune-interese de câte 65.000 de lei pentru fiecare zi trecută până la semnarea contractului de colectare și transport a deșeurilor. ”Nu dorim să se ajungă la o astfel de situație, să punem autoritatea contractantă în dificultate, dacă această plângere a noastră creează probleme autorității contractante în ceea ce privește accesarea fondurilor europene. Dar, din câte știu eu, termenul de finalizare a proiectului este 18 noiembrie. Până atunci s-ar rezolva toate contestațiile. Oricum, noi luăm în discuție acest aspect, să ne retragem plângerea dacă va fi pus în pericol proiectul”, a declarat Dan Anghel pentru Turnul Sfatului.

În ceea ce privește motivele plângerii, cei de la Iridex susțin în continuare că oferta declarată câștigătoare ar avea vicii. ”Curtea de Apel Alba Iulia a reținut motivele CNSC-ului care a constatat că sunt vicii în oferta Soma. Ceea ce urmărește acum ADI Eco este să atribuie contractul cuiva, cuiva care are cel mai mare preț din cei cinci ofertanți”, a mai spus Dan Anghel.

El a susținut că în cursul zilei de joi va reveni cu mai multe lămuriri asupra acestei situații.

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/08/03/cj-sibiu-chestiunea-gunoaielor-daune-de-65-000-de-lei-pe-zi-si-doua-dosare-penale/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

un sibian

Acum 7 ani

firma Iridex impreuna cu d-nul Dan Anghel sa mearga sa adune gunoaie la ei in Costinesti, Bucuresti sau oriunde altundeva dar nu la Sibiu...si daca le spui ca sunt niste nenorociti se supara...ai ceva cu ei!!!
Raspunde

oli

Acum 7 ani

pastele lor de regateni
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 7 ani

.....mama mamiluor luor di......
Raspunde

mitu

Acum 7 ani

obrazici si plini de tupeu......
Raspunde

Vasile V. Vasile

Acum 7 ani

Aoleo domnu' Deleanu, mama ei de gramatică! Sau n-ați trecut pe la școală prea des? ”[...]vor solicita câte daune-interese de câte 65.[...]”
Raspunde

xxxx

Acum 7 ani

asa se intampla cand nu-si dau rand la imparteala. au cezut psdistii ca raman la cj dar teapa
Raspunde

Gigea

Acum 7 ani

Ardelenii ciobani nu sunt in stare sa-si stranga singuri gunoiul ! rusine sb! Mizerie morala ce sunteti!
Raspunde

valeleu

Acum 7 ani

:)))) ti-ai pierdut medicamentele?
Raspunde

Doris

Acum 7 ani

La ce gunoaie sunt in Costinestii..sa plimbe ursu din Sibiu ca ne descurcam
Raspunde

Cititescu

Acum 7 ani

Din cate am citit, IRIDEX Grup e o firma mare, cu sediul in Bucuresti. Filiala din Costinesti ce dotare tehnica pretinde ca are? Ofertele participantilor privind dotarea si serviciile ar trebui aduse la cunostinta sibienilor, pentru ca ei sunt cei care platesc! La fel si considerentele pentru care o firma a fost declarata castigatoare. Cat despre cei care fac comentarii cu referire la regateni, moldoveni sau "ardelenii ciobani", cu siguranta respectivii au foarte putina educatie si clase absolvite. Sa-si cerceteze arborele genealogic, poate afla cu ce a fost altoita creanga de pe care au cazut!
Raspunde

gigea

Acum 7 ani

Ba au chiar f multi ani de scoala, dar asta este irelevant! Cum de alte orase pot avea propriile firme locale care asigura curatenia, iar la noi e imposibil ? Cineva din primarie trebuie tras la raspundere, domeniile strategice pt un oras trebuie sa apartina orasului respectiv, altfel nu stiu de ce nu ne unim cu Costinestiul; Apropo, cine curata plaja din ro? de-asta este plina de mizerie ? ca firma asta asigura curatenia ei, nu ? Dar noi suntem fraieri, platim! n-avem cosuri de gunoi pe strazi, n-avem strazi spalate... sb e unul dintre cele mai prafuite orase din tara; in 24 de ore putem sa ne intoarcem cu masinile la spalatorie... dar deh... astea cu altoiri din arbore genealogic... mizerii sibiene execrabile! La asta si la glume proaste e bun sibianul, la tradari dulci, glumite de kkt, suntem campioni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus