Joi,
06.05.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Braconieri prinși în Mălâncrav. Poliția le-a confiscat armele și muniția

Braconieri prinși în Mălâncrav. Poliția le-a confiscat armele și muniția

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17:30, pe dealurile din afara localității Mălâncrav, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au identificat doi bărbați ieșiți la vânătoare.

Cei doi au vârsta de 37 de ani, respectiv 42 de ani și sunt localnici, deținători legali de arme, care se aflau la o partidă de vânătoare fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege privind completarea autorizațiilor de vânătoare.

”Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, iar armele de vânătoare pe care le aveau asupra lor, împreună cu muniția aferentă, au fost confiscate în vederea cercetărilor”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

un sas

Acum 4 ani

Foamea e mare trebuie si ei sa manince ceva fara sa cheltuiasca prea mult ...ori fi avand vreo aniversare in familie sau sefii lor nu se stie precis...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus