Duminică,
29.05.2022
Acum
0°C

Nexus Paintball organizează o campanie de promovare a paintball-ului sibian

Nexus Paintball organizează o campanie de promovare a paintball-ului sibian

Nexus Paintball Sibiu organizează, în următoarea perioadă, o campanie de promovare a paintball-ului sibian, ca activitate recreativă și sportivă în rândul tinerilor și adulților.

Evenimentul se adresează atât persoanelor cu echipă cât și fără echipă, individuali sau un grup mai mic de persoane. Practic le oferim oportunitatea să-şi creeze o echipa nouă la întâlnire”, susțin organizatorii.

Competiţia se va desfăşura pe parcursul unei luni, în fiecare zi de vineri, începând de astăzi, 5 august, de la ora 18:00, în Pădurea Dumbrava. La finalul campaniei, se va organiza o tombolă transmisă live din cadrul magazinului DHS din Promenada Mall, unde un reprezentant al magazinului va oferi ca premiu o bicicletă Contura 2863.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0758 11 69 77 sau în incinta magazinului DHS din Promenada Mall.

Scurt istoric

La originea jocului, stă canadianul James Hale, care în anul 1970 a inventat şi brevetat prima pușcă de paintball, pe care a folosit-o iniţial pentru marcarea copacilor şi a vitelor. Bilele cu vopsea   seamănă cu pilulele cu gel sau cu “perlele” de ulei de baie şi se sparg la   impact, provocând victimei foarte   puţină durere. Vopseaua nu  este  toxică ci este biodegradabilă si solubila în apă, prin urmare urmele “războiului” pot fi uşor îndepărtate de pe haine şi de pe piele. Puţin ştiu însă că acest joc este practicat şi la nivel de sport profesionist şi implică competitii nationale şi internaţionale, echipe profesioniste, ligi.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus