Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Imaginea fericirii: Andrei Muntean se califică în finala de la paralele, la prima participare la Jocurile Olimpice

Imaginea fericirii: Andrei Muntean se califică în finala de la paralele, la prima participare la Jocurile Olimpice

Gimnastul sibian Andrei Muntean a reuşit, azi-noapte, performanţa carierei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Sportivul de 23 de ani s-a calificat în finala de la paralele, la prima sa participare la Olimpiadă.

Andrei Vasile Muntean a ocupat locul 9 şi a prins finala cu nota 15,466, fiind ultimul gimnast calificat (în faţă să au fost trei chinezi, dar numai doi reprezentanţi ai unei ţări se pot califică în finală la acelaşi aparat). Muntean a avut aceeaşi notă ca şi Kohei Uchimura (Japonia) şi germanul Marcel Nguyen, dar aceştia nu au prins finala de pe 15 august.

andrei muntean gsp

foto: gsp.ro

“Cînd am văzut lista pe ecran nu eram și am încremenit. Erau 8 finaliști și eu nu eram! Dar erau trei chinezi și cum fiecare țară are dreptul la doi, am intrat eu. În plus, am mai avut șansă că au fost mai mulți sportivi la egalitate, dar am mers eu în finală pentru că am avut execuția cea mai curată”, a mărturisit sibianul, pentru tolo.ro.

De asemenea, Marian Drăgulescu va lupta şi el pentru o medalie, pe 16 august, după ce s-a calificat în finala de la sărituri.

foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

herr

Acum 6 ani

Bravo Andrei si mult succes in finală!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus