Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Premierul Cioloș a ajuns la Cristian. Se întâlnește cu mai mulți crescători de animale

Premierul Cioloș a ajuns la Cristian. Se întâlnește cu mai mulți crescători de animale

Premierul Dacian Cioloș, alături de ministrul agriculturii, Achim Irimescu, au ajuns joi la Institutul de Cercetare în Montanologie de la Cristian unde au programată o întâlnire cu reprezentanții câtorva dintre cele mai mari asociații de crescători de animale din țară.

Premierul nu a făcut declarații la sosire, el urmând să anunțe concluziile discuțiilor în această după-masă. La întâlnire sunt prezenți reprezentanţii a peste 20 de asociaţii ale crescătorilor de animale.

Temele dezbaterilor vizează, cu precădere, aspecte legate de: legea vânătorii, problema TVA-ului la persoanele fizice, posibilitatea acordării unui ajutor de minimis pentru achiziţionarea de berbeci de rasă, problema păşunilor aflate în proprietatea primăriilor, acordarea subvenţiilor în zootehnie, asigurarea pieţelor de desfacere (ţările arabe, Turcia etc), amenajarea de către ANSVSA a unor puncte de sacrificare locale, problemele legate de zilierii inplicaţi în activităţile agricole, precum şi aspecte legate de condiţiile privind bunăstarea animalelor (porc şi pasăre).

20160811_141815_1470915806839 20160811_140851_1470915807036

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

alzara

Acum 6 ani

Succes !Cioloş - un politician cu perspectivă favorabilă .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus