Luni,
21.06.2021
Innorat
Acum
17°C

Prefectura cheamă din nou la ghișee candidații pentru examenul auto care și-au făcut programări în 9 august

Prefectura cheamă din nou la ghișee candidații pentru examenul auto care și-au făcut programări în 9 august

Instituția Prefectului județului Sibiu a anunțat vineri că toți candidaţii care s-au prezentat în data de 9 august 2016 la ghişeele Serviciului Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu în vederea programării la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere sunt rugaţi să revină cu dosarul de şcolarizare la ghişeele serviciului, pentru verificarea datelor înregistrate în sistemul informatic.

”Demersul este necesar întrucât s-a constatat că din cauza defecţiunilor tehnice ce au afectat sistemul central informatic în zilele de 8 şi 9 august 2016, este posibil ca datele unora dintre candidaţi să nu fi fost înregistrate”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului.
Prin urmare, în ziua în care sunt programaţi pentru susţinerea probei practice, respectivii candidaţi nu se vor regăsi în programatoarele de examen şi nu vor putea fi examinaţi.

PROGRAMARI PERMISE

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus