Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
6°C

VIDEO. Şoferi prinşi de poliţie pe Autostrada Soarelui cu un radar pus pe o autospecială neinscripţionată

VIDEO. Şoferi prinşi de poliţie pe Autostrada Soarelui cu un radar pus pe o autospecială neinscripţionată

Aproape 50 de şoferi care circulau cu viteză peste limita legală pe Autostrada A2 au fost depistaţi de poliţie cu ajutorul unui radar pus pe o autospecială neinscripţionată, în trei zile de verificări, a anunţat Poliţia Română.

În intervalul 9-11 august, poliţiştii de la Rutieră au desfăşurat acţiuni de control pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, folosind o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar.

"Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au acţionat pe Autostrada Bucureşti-Constanţa cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier.În urma acţiunii, poliţiştii au depistat 49 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză şi au reţinut 24 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h", conform unui comunicat remis, sâmbătă, MEDIAFAX de Poliţia Română.

Poliţiştii spun că vor continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în minivacanţa de Sfânta Maria.

Ministerul Afacerilor Interne anunţa vineri că peste 20.000 de poliţişti, pompieri şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru a asigura măsuri de ordine la 600 de manifestări publice, programate la acest final de săptămână.

"Peste 1.300 de poliţişti rutieri vor fi mobilizaţi la nivel naţional pe cele mai aglomerate drumuri naţionale şi autostrăzi, având în vedere că majoritatea românilor beneficiază de un week-end prelungit, iar foarte mulţi cetăţeni vor merge în localităţi unde se vor organiza manifestări religioase sau în staţiuni turistice", atenţiona MAI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

Dacă astea sunt ultimele standarde in materie de Prevenție a siguranței rutiere..... trăiască Poliția Rutieră !
Raspunde

lex

Acum 6 ani

asta inseamna control. daca e masina de politie flash-uri la maxim si statiile auto ard.
Raspunde

Politzache

Acum 6 ani

De ce va mirati..e normal. In Austria, pe autostrada politia te filmeaza din spate, din masini neinscriptionate si doar dupa ce trece in fata ta si porneste mesajul luminos POLICE -FOLLOW ME sti ca ai incurcat-o. Sunt printre cei mai ai dracului politisti din Uniune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus