Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Primăria mai înființează nouă locuri de joacă

Primăria mai înființează nouă locuri de joacă

Amenajarea a nouă noi locuri de joacă și modernizarea altor cinci locuri existente fac obiectul unui contract scos la licitație de Primăria Sibiu cu o valoare estimată la aproximativ 100.000 de euro, cu tot cu TVA.

”Amplasamentele locurilor de joacă sunt următoarele: Șoseaua Alba Iulia, str. Bugegi/Eftimie Murgu. Gara Turnișor, str. N. Iorga – secția 1 Poliție, Cartierul Tineretului, Oțelarilor, Aleea Iasomiei, str. Tilișca, Aleea Haiducului, str. Doinei, Valea Săpunului, Vasile Aaron, str. Siretului, parcul Tineretului”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de achiziție. Lansată săptămâna aceasta, termenul de depunere a ofertelor în cadrul acestei proceduri a fost stabilit pentru ziua de 27 septembrie.

Echipamentele pe care Primăria dorește să le achiziționeze (contractul licitat include și montajul acestor ansambluri de joacă) se adresează copiilor cu vârste cuprinse între doi și 14 ani. Și, pentru a doua oară, Primăria anunță că în jocurile cumpărate vor exista și unele destinate copiilor cu dizabilități. În caietul de sarcini al procedurii sunt enumerate spre achiziție cinci ansambluri complexe (destinate copiilor între 2 și 6 ani), un ansamblu destinat și copiilor cu handicap, șase leagăne pentru copiii în scaun cu rotile, șase leagăne-cuib, 20 de leagăne duble cu șezut, șase leagăne duble cu tobogan, 12 balansoare cu două locuri și zece ”șezuturi pentru bebeluși”. Totodată, mai sunt enumerate și cinci ansambluri cu câte patru turnuri, punți mobile și tobogane.

Durata execuției contractului va fi de 90 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Perioada de garanție solicitată este de 24 de luni, atât pentru echipamente, cât și pentru lucrările de montaj.

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/07/06/jumatate-de-milion-de-lei-primaria-mai-face-un-loc-de-joaca-medieval-si-mobileaza-alte-patru/

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Armasareanu

Acum 5 ani

Si pe str.Frunzei unde este un cartier nou cu atatea blocurii si foarte multi copii aproape la fiecare familie cel putin un copil ,primaria nu s-a gandit sa faca un parc?
Raspunde

Calin Blaga

Acum 5 ani

Pe strada Frunzei dezvoltatorul putea face un loc de joaca....
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 5 ani

Locuri de joaca sau "locuri de joaca" ?...
Raspunde

cris

Acum 5 ani

D-na primar, rusine sa va fie, ca turist in sb, trebuie sa recunosc ca nu investiti in viitor! Toate locurile de joaca sunt vechi de acum 30-40 de ani, de cand erati d-voastra fata mare! sa-ti fie rusine Johanis, sa va fie rusine d-na primar, sa va fie fie rusine tuturor celor care conduc sb, inclusiv celui cu doctorat in perfect simplu! RUSINE OLTENEASCA !!!
Raspunde

Preda Georgiana

Acum 5 ani

Era nevoie de amenajarea parcului de la intrarea pe Strada Lunga, cel de langa Hotel Exclusive. In tot parcul sunt doar 4 banci , dintre care 3 la soare. Si 2 alei cu pietris in loc de astfalt. Cei care avem copii mici sub 3 ani, nu putem merge in parcul din Terezian deoarece este foarte periculos pt copii asa mici si murdar.
Raspunde

Anto

Acum 5 ani

Poate constructorul va instrui pe cei care monteaza aceste locuri de joaca si cum sa le monteze. Asa cum este si in poza, dar si la restul toboganelor din Sibiu, le-a fost lene sa sape si sa introduca picioarele in pamant atat cat trebuie, adica pana la lemn. Din acest motiv copii mici nu pot urca singuri, doar cu ajutor, deoarece prima treapta este mult prea sus
Raspunde

ai

Acum 5 ani

ar fi bine sa si platexe ceva pomi langa locurile de joaca sau langa bancile de langa locurile de joace ptr ca atunci cand bate soarele sa ai unde sta cu copilul si la umbra. si inca ceva, unele locuri de joaca nu sunt ingradite sum trebuie si te trezesti cu caini vagabonzi pe langa copii....
Raspunde

Mihai

Acum 5 ani

Pentru informatia dvs. produsele din poza nu sunt cele care o sa se achizitioneze de Primarie. Cele din poza sunt la Zoo Sibiu , si sunt de la un alt producator si sunt mult mai calitative decat cele care sunt montate in restul orasului .
Raspunde

A

Acum 5 ani

Este numai începutul bataii de joc la adresa Sibiului de către actualul primar . Peste 4 ani va fi vai de capul lui. Fofor ați votat ,bătaie de joc ați căpătat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus