Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Kaufland deschide primul magazin într-un mall din România, în Festival Shopping Center

Kaufland deschide primul magazin într-un mall din România, în Festival Shopping Center

Grupul german Kaufland, cu o reţea de peste 100 de hipermarketuri și cu afaceri de circa 2 mld. euro anul trecut, va deschide primul magazin al reţelei într-un mall din România, în viitorul centru comercial Festival Shopping Center din Sibiu.

Conform zf.ro Compania a semnat ieri contractul de închiriere a spaţiului cu compania de dezvoltare imobiliară Primavera Development, controlată de familia de antreprenori Tănăsoiu şi de olandezul Ellko Kortaweg.

Kaufland mai are două magazine în Sibiu. Aceasta este o mutare strategică pentru nemţii de la Kaufland, care au deschis până acum toate magazinele de sine stătătoare, pe terenuri proprii.

Festival Shopping Center va fi primul centru comercial de tip mall din Sibiu, ce va fi ridicat în vecinătatea podului Gării.  În total, va avea 160 de spaţii comerciale. Mall-ul are prevăzut și un cinematograf modern, pe o suprafață de peste 2000 de metri pătrați.

festival-shopping-center-1

Reprezentanții companiei de dezvoltare imobiliară Primavera Development, cea care a început demersurile pentru construcția mall-ului din vecinătatea gării sibiene, au declarat pentru Ziarul Financiar că noul mall al Sibiului va avea o suprafață închiriabilă de 42.000 de metri pătrați. De asemenea, noul mall va avea 1100 locuri de parcare, atât într-o parcare subterană cât și la suprafață.

Deschiderea a fost programată pentru cea de-a doua parte a anului 2018, iar investiția totală a fost estimată la 70 de milioane de euro.

O a doua fază a proiectului prevede construcția a o mie de apartamente, în vecinătatea centrului comercial.

festival-shopping-center-2

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

15 comentarii

Sf. Daniel

Acum 7 ani

Neaparat o rampa care sa duca pana la tren! Pentu ca marginenii sa-si duca cumparaturile direct in tren.
Raspunde

sibianul

Acum 7 ani

Cumva ciuda ba? Lasa asa!!
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 7 ani

INTREBARE PENTRU INITIATI: CINE MAI LUCREAZA IN SIBIU PENTRU A PRODUCE BANI DE CUMPARATURI IN MALL!
Raspunde

Brian Loman

Acum 7 ani

Wow, cât de adâncă ești Talida!
Raspunde

un curios

Acum 7 ani

Chiar m-ai pus pe ganduri cu intrebarea ta (probabil pentru ca sunt neinitiat)!!! Mor de nerabdare...sper sa nu ne mai tii mult in suspans si sa vii cat mai curand cu raspunsul :)
Raspunde

IULIA NISTOR

Acum 7 ani

Bani vor exista mereu pentru ca omul este obsedat de a face cumparaturi....si sa fim seriosi...in magazine se fac cozi imense la casele de marcat, iar zona shopping city este mai mult decat aglomerata!
Raspunde

....

Acum 7 ani

În Promenda Mall, doar mă promenez, pt. că marfa de aici e sub orice critică: proastă și scumpă!
Raspunde

....

Acum 7 ani

Nici măcar o dată pe lună. Cei săraci cumpără haine de la second hand, iar cei bogați de la Milano și Viena!
Raspunde

a

Acum 7 ani

Faptul ca mallurile din orasele mai mediocre sunt pline de oameni, nu inseamna ca acei oameni si cumpara cate ceva. Multi isi fac aprovizionarea de la hiper market la final de saptamana si cam atat. Haine si altele mai rar, poate o data pe luna la majoritatea.
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

Mulți merg în mall iarna să se încălzească...
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

Hai mai, n-om fi chiat toti boschetari ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus