Miercuri,
22.09.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Continental România, cu peste 4500 de angajați la Sibiu: Nu închidem producția deocamdată, dar luăm în considerare orice variantă

Continental România, cu peste 4500 de angajați la Sibiu: Nu închidem producția deocamdată, dar luăm în considerare orice variantă

Reprezentanții companiei Continental România, care cu peste 4500 de angajați la Sibiu reprezintă cel mai mare angajator din oraș, anunță că momentan nu va închide producția.
Conducerea companiei spune, într-un articol piblicat în Ziarul Financiar, că nu are niciun angajat infectat cu noul coronavirus, însă cum situaţia se poate schimba de la o oră la alta, compania ia în calcul toate scenariile.
"Continental monitorizează cu atenţie evoluţia coronavirusului atât la nivel internaţional, cât şi naţional. Compania se supune deciziilor şi măsurilor recomandate de autorităţile din ţară pentru prevenirea răspândirii acestuia. Până la notificari ulterioare, toate întâlnirile interne cu participanţi din locaţii diferite sunt ţinute online şi nu faţă în faţă. Delegaţiile interne, precum şi cele internaţionale sunt limitate la acele călătorii care au o importanţă critică pentru compania noastră", au spus reprezentanţii companiei, citați de zf.ro.
Aceștia au subliniat că angajaţii din centrele de cercetare şi dezvoltare pot opta pentru mobile work dacă modul de lucru permite.
Ce măsuri a luat Continental în fabricile din Zona Industrială Vest puteți citi aici.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Iom

Acum 1 an

Avand in vedere ca vW, BMW, Daimler, MAN intrerup de luni productia in Europa nu vad ptr cine produce Continental de luni in colo. eventual vor sa aiba stocuri, dar si alea le umplu in 2 sapt maxim.va urma somaj tehnic in maxim 10 zile.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

hop

Acum 1 an

oare au facut si astia vreo donatie ?sigur nu ca-s ocupati cu productia !
Raspunde

Tiberiu

Acum 1 an

Au donat 20.000 de euro pentru spital.
Raspunde

Șoricel

Acum 1 an

da.. au facut o donatie de 20.000eur... daca chiar te interesează..
Raspunde

Banciu Nicoleta

Acum 1 an

Nu sunt probleme,avand în vedere buna organizare si disciplina pe care fiecare angajat o oare, plus toate măsurile necesare luate de companie .Iar daca a donat sau cat,felicitări si respect pentru tot ceea ce fac si pentru cat se implică. Comentariile celor de mai sus nu sunt decât niște răutăți...trist ca sunt preocupați de problemele altora si nu ale lor
Raspunde

Cristian

Acum 1 an

Au facut 20 de mm de euro. Dar inainte de asta a investit in proiecte pentru oras mai mult oricine
Raspunde

Fritz

Acum 1 an

Răspuns pentru ȘORICEL : DAR CÂTE PRIME ȘI BONUSURI SAU TĂIAT, STII? SE RECUPEREAZĂ CEI 20000€
Raspunde

Fritz

Acum 1 an

Oare acolo nu e un focar dacă ar fi unul infectat? La felul cum vin oamenii la munca și la felul cum se lucrează? Nu e sa zici ca produc mâncare sau echipament spitalicesc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus