Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Sibiu Rally Challenge: Visul devenit realitate pentru sibianul Alexandru Cărbune

Sibiu Rally Challenge: Visul devenit realitate pentru sibianul Alexandru Cărbune

Sibiu Rally Challenge, festivalul sporturilor cu motor, care a avut loc în perioada 18 – 20 august 2016 pe cele mai mirifice drumuri din Sibiu, a reprezentat pentru Alexandru Cărbune o experienţă deosebită si un vis devenit realitate, acela de a participa la raliul de casă. ’’O dorinţă pe care am avut-o de câţiva ani încoace, un vis devenit realitate, despre care acum putem vorbi la timpul trecut, asta a însemnat pentru mine Sibiu Rally Challenge”, a declarat Alexandru Cărbune.

IMAG0217

Înscrişi în competiţie sub numărul de concurs 105 la categoria Youngtimer Sport, echipajul format din Alexandru Cărbune/Andreea Cărbune au avut de parcurs probe de regularitate, bazate pe respectarea vitezei medie impusă. ’’Pe durata celor 3 zile de concurs am avut de parcurs 430 de km de traseu spectaculos în regim de regularitate sportivă. Am descoperit cele mai frumoase drumuri din judeţul Sibiu, cu peisaje mirifice, dar si unele pline de provocări aşa cum a fost Călugăru si celebrul drum dintre nori, Transfăgărăşan. Piaţa Mare, Sibiel, Biertan si Bâlea Lac sunt doar cateva dintre atracţiile care au făcut din această competiţie un adevărat festival al sporturilor cu motor. Datorită acesteia am avut ocazia să-l reîntâlnesc pe Fabio Barone, cel care a stabilit anul trecut primul record mondial de viteză pe Transfăgărăşan si totodată am fost onorat să concurez la aceeaşi competiţie unde a participat si el’’, a menţionat sibianul Alexandru Cărbune.

DSC_0024 IMAG0238

La finalul competiţiei, echipajul 105 a terminat pe un onorabil loc 3 la categoria Youngtimer Sport, rezultat care nu ar fi fost posibil fără ajutorul familiei şi al prietenilor.

’’Am început cum mult timp înainte pregătirile pentru a fi prezenţi la start. Începând de la pregătirea maşinii, care a necesitat ore de muncă, până la promovarea în media despre participarea noastră la raliul de casă. Am terminat cu bine acest raliu drag mie, cu un mulţumitor loc 3 obţinut la categoria Yountimer Sport. Acest rezultat nu ar fi fost posibil fără ajutorul unor oameni pasionaţi de motorsport, oameni care pun suflet în ceea ce fac si anume aş vrea să îi menţionez pe Sergiu Stan, fratele meu Răzvan Cărbune, Rareş Droc, dar si pe Dinu Şovea, Paul Satchwell, Pippa Satchwell, Elwira Kupka care m-au sprijinit de la distanţă. De asemenea, doresc să le mulţumesc si partenerilor media. În încheiere vreau să îi mulţumesc soţiei mele Andreea, cel mai important sponsor si susţinător al meu, care mi-a fost copilot pe durata întregii competiţii’’, a declarat Alexandru Cărbune.

IMAG0454

Articol scris de Sergiu Stan

Comentarii

3 comentarii

Cristi

Acum 5 ani

Parca erau interzise masinile cu trapa la rally sau ?
Raspunde

Armean

Acum 5 ani

Ce m-am saturat de **** asta
Raspunde

HighTec

Acum 5 ani

Looserul asta agaseaza cititorii TS,mai lasa-ne prietene cu conserva ta de 200 £ cu volan pe sanț
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus