Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

23,20% promovabilitatea la Bac-ul de toamnă. O singură medie peste opt, la Sibiu

23,20% promovabilitatea la Bac-ul de toamnă. O singură medie peste opt, la Sibiu

Actualizare:

Elevii care au dat Bacalaureatul în sesiunea de toamnă au aflat, astăzi, ce note au luat. În județul Sibiu, procentul  de promovabilitate este de 23,20 %. Dintre cei 500 de elevi prezenți la examen, doar 116 candidați au reușit să promoveze, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu.

Inițial, în județul Sibiu, s-au înscris 632 de candidați, dar numai 500 s-au prezentat la probe. Dintre aceștia, doar 116 au reușit să promoveze, obținând medii de 6 și peste 6.  Doar 14 elevi au reușit să obțină medii peste 7, iar cea mai mare notă înregistrată la sesiunea de toamnă este 8, 15.

Știre inițială:

Candidaţii la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului află luni primele rezultate ale examenului. Acestea vor fi afişate astăzi, în jurul orei 12:00,  la centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale.

La Sibiu, pentru această sesiune a Bacalaureatului s-au înscris 631 de candidați. Contestaţiile vor putea fi depuse tot astăzi între orele 16.00 şi 20.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 septembrie.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/08/24/bac-ul-de-toamna-mi-a-fost-prea-lene-sa-invat/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus