Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Doar 20 de locuri de parcare pentru șoferi și rezidenți în parcarea din Piața Mică, în weekend

Doar 20 de locuri de parcare pentru șoferi și rezidenți în parcarea din Piața Mică, în weekend

În paralel cu Târgul Olarilor, ce va avea loc tot în acest weekend, în Piața Mare, Piața Mică va găzdui în perioada 2 – 4 septembrie „Zilele Culturii Romilor”, ediția a X-a, organizat de Centrul Creștin al Romilor.

“Pentru a permite desfășurarea acestui eveniment, pe toată perioada menționată, se va închide partea dreaptă a parcării din Piața Mică (partea dinspre clădirea Primăriei Sibiu), dar și zona de parcare din dreptul Turnului Sfatului, loc în care vor fi mutați comercianții permanenți din această piață,” anunță reprezentanții Primăriei Sibiu într-un comunicat de presă.

Parcarea din Piața Mică va fi deschisă pentru rezidenți și ceilalți șoferi în limita a aproximativ 20 de locuri rămase disponibile pentru parcare în zona Casei Artelor.

Șoferii sunt rugați să aleagă altă parcare zonală în perioada menționată.

Zilele Culturii Romilor va strange în Piața Mică numerosi romi din întreaga țară, meșteșugari ai cuprului și ai lemnului, cântăreți și dansatori, prezentatori ai costumelor tradiționale.

“Acești ambasadori de seamă ai culturii etniei noastre vă vor încânta cu siguranță cu îndemânarea și arta lor, fiind vorba de un eveniment dedicat tradițiilor culturale rome, dar și dialogului și comunicării inter etnice și inter culturale. La acest eveniment vor mai participa și numeroase oficialități locale și naționale,” scriu reprezentanții romilor pe pagina de facebook a evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

X

Acum 7 ani

Mai bine ar fi închis o de tot și sa pună un comunitar jos la intrare. Ziua rromilor chiar nu se poate face în alt weekend?
Raspunde

un cititor

Acum 7 ani

In Piata Mica NU ar trebui se existe parcari deloc. Asa cum este amunajata, este o porcarie...
Raspunde

TEX

Acum 7 ani

de cand au tiganii cultura?
Raspunde

un curios

Acum 7 ani

au, doar ca se numeste incultura la ei :)))
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Misto casca!Pe negru n-aveti?Se da la pachet cu veioza,cu Turnu' ori ''en detail''?
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

Comunicat: Automobilele parcate in Piata Mica in timpul desfasurarii de EVENTs cu grad marit de periclitare isi pierd automat ASIGURAREA.... Nu si cele ascunse sub cifrul vizibil inscriptionat FBI sau similare.. Acestea vor fi despagubite fie si numai pentru daune morale. In caz de furt, pot fi recuperate de la noul beneficiar in schimbul unor premii de recunostinta.
Raspunde

Alex

Acum 7 ani

Curajosi cei 20....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus