Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Prima mișcare a lui Gheorghe Frăticiu în PRU. A semnat pentru Ponta

Prima mișcare a lui Gheorghe Frăticiu în PRU. A semnat pentru Ponta

Numele fostului social-democrat Gheorghe Frăticiu, înscris în Partidul România Unită (PRU), apare pe o listă de semnături a parlamentarilor care susțin numirea lui Victor Ponta pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților. Victor Ponta și-a dorit funcția după ce Valeriu Zgonea a fost dat afară din PSD, dar printr-o mișcare politică abilă președintele PSD Liviu Dragnea a reușit în ședința Comitetului Executiv Național (CExN al PSD) să determine impunerea ca interimar al deputatului Florin Iordache până la sfârșitul legislaturii parlamentare, scrie site-ul pesurse.ro.

Deputatul Gheorghe Frăticiu a demisionat din PSD și s-a înscris în Partidul România Unită (PRU), la sfârșitul săptămânii trecute. „Bine ai venit, Gheorghe Frăticiu! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul (PSD Sibiu) Gheorghe Frăticiu a ales să iasă din PSD și s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici… îl așteptăm pe VP!”, a fost mesajul postat de PRU pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

cisnadian

Acum 7 ani

Acest fraticiu este o nulitate,care in campania pentru alegerile prezidentiale nu l-am vazut prin circumscriptie si hop acum este cu Ponta.
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 7 ani

Acest Frăticiu are clar, din punct de vedere antropologic, origini central-asiatice. Probabil că strămoșii săi au fost fie cumani, fie tătari....Dar, în fond, ce mai contează?...Omul să se simtă bine.
Raspunde

Albusibiu

Acum 7 ani

Alin, cum vine asta? "Inscris în Partidul pentru Renașterea României (PRU)". Adica PRU = PRR? Mai degraba e Partidul Romania Unita....sau, daca ajung astia in Parlament, Partidul Romania Umilita.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus