Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Cazan: PSD manipulează poporul cu Poke-Ponta

Cazan: PSD manipulează poporul cu Poke-Ponta

”PokePonta (n.r. Victor Ponta) de azi este doar un frustrat din punct de vedere politic, care caută disperat noi resorturi  pentru a ajunge la conducerea României. Sperăm că acest lucru să nu se mai întâmple niciodată”, susine deputatul PNL, Mircea Cazan într-o declarație publică.

În opinia liberalului, PSD şi Victor Ponta au găsit un nou mod de a păcăli pe cetăţenii români; ”vânătoarea de pokemoni!”. ”Personajul principal este de data aceasta Poke-Ponta, fost Mickey Mouse, care se lasă greu vânat de către partiduleţele satelit.  Este foarte clar că o caracteristică definitorie, de ordin patologic, pentru Ponta este paranoia. Elocvente în acest sens sunt afirmațiile sale recente, potrivit cărora cu ajutorul său direct s-au făcut partide precum UNPR, ALDE (deși s-a certat cu PSD-iștii în acest caz), și acum PRU. Dar, de departe, cea mai  mai gravă declarație publică recentă a lui Ponta privește însă ”necesitatea” ca în România să existe un partid naționalist. România nu are nevoie de formațiuni extremiste, naționaliste sau de un nou PRM.  Victor Ponta suferă de un oportunism revanșard, urmare a frustrării cronice dobândite  după pierderea prezidențialelor la un milion de voturi şi nu scapă nicio ocazie să arunce cu noroi în preşesintele ales de români, Klaus Iohannis. Ponta și-a pierdut în mod vizibil auto-controlul și simțul realității, transformându-se într-un personaj care se alimentează din ură și distribuie la rândul său ură.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Sibian

Acum 7 ani

Mai trieste Cazan? S-a intors din state....Mare politician...
Raspunde

Nașu mare

Acum 7 ani

Dar de coruptie extremistă are nevoie România ? De politicieni cu 17 case ? Asta nu e extremism al averii ?
Raspunde

dancp

Acum 7 ani

hei cazan cazan nu te uiti si in curtea proprie botosaneanca pdlista basista raluca curcan
Raspunde

MULLER

Acum 7 ani

Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia hhhhhmmmmm e cazul domnului Cazan
Raspunde

ilie dobre cand era mic

Acum 7 ani

ai uitat cand te pupai pe bot cu ponta, in piata mare, la raliu, mai ipocrit mic ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus