Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

10 zile de distracție la CibinFEST. Un weekend bavarez și unul românesc

10 zile de distracție la CibinFEST. Un weekend bavarez și unul românesc

10 zile va dura în acest an CibinFEST, din 23 septembrie până  în 2 octombrie și se va desfășura în Piața Mare, unde va fi amplasat cortul gigant de 2400 mp, căsuțele cu expozanți și parcul de distracții.  Evenimentul se extinde astfel pe două weekend-uri – cel bavarez, cu formatia Spatzen 2000 în prim-plan și cel românesc, animat de  Sergiu Cipariu & Friends.

cp1_cibinfest2016_3

“În anii trecuți, evenimentul a durat doar 4 zile și cortul a fost seară de seară neîncăpător, astfel că prelungirea duratei a fost o decizie naturală. Cu această ocazie, am decis să concentrăm al doilea weekend pe muzică din Sibiu, și anume muzică românească, pentru a le oferi și celor care își doresc asta ceva pe placul lor. La fel cum în urmă cu 5 ani am început CibinFEST fără să știm la ce să ne așteptăm, la fel de curioși suntem și de cum va fi primită ediția din acest an de către public. Noi credem că este o rețetă bună și că publicul se va distra zi de zi în Piața Mare”, spune Andrei Drăgan Răduleț, managerul evenimentului.

Gastronomie de excepție

Gastronomia este un element de bază la CibinFEST și organizatorii îi acordă o atenție deosebită an de an, spun ei. Echipă Szigeti Grill revine și în acest an, iar cei care au dus dorul  ciolanelor imense la grătar, a cârnațiilor delicioși și a murăturilor vor putea să guste iar din aceste bunătăți.

cp1_cibinfest2016_2

Concerte în fiecare zi

Atmosfera CibinFEST este completată cu muzică potrivită, astfel că în fiecare seară, de la ora 19, vor fi concerte susținte de către Spatzen 2000, Hermannstadt ’07 și Sergiu Cipariu & Friends, după următorul program:

23 - 25 septembrie - Ora 19:00 Formația Spatzen 2000 26 - 29 septembrie - Ora 19:00 Formația Hermannstadt ‘07 30 septembrie, 1 octombrie - Ora 19:00 Sergiu Cipariu & Friends 2 octombrie - Ora 19:00 Formația Hermannstadt ‘07

Accesul este gratuit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, cu toată jena , da' "trebe" sa-ntreb: putem "vini" in cămășuță si izmene cum-i datina, c-avem si n"oi" orgolii, chiar daca-i "sărbătoarea" jumarosilor ?....
Raspunde

ilie dobre cand era mic

Acum 7 ani

tiganie organizata ... manelarie cu staif. Sibinei prosti, care pun botul la circarie si voteaza bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus