Luni,
03.08.2020
Cer Senin
Acum
27°C

Lista lui Cindrea. Cine sunt candidații care vor reprezenta PSD Sibiu la parlamentare

19 Septembrie 2016 21:34

Lista lui Cindrea. Cine sunt candidații care vor reprezenta PSD Sibiu la parlamentare

Președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă candidații cu care organizația locală va ”ataca” alegerile parlamentare din 11 decembrie. ”45% din candidați sunt femei, toate candidează pentru prima dată. 33% sunt tineri, toți candidează pentru prima dată. Toți candidează pentru prima dată, eu candidez pentru a treia oară. Restul sunt oameni noi, așa a hotărât Comitetul Executiv, așa a hotărât Comisia de Validare de la nivelul județului Sibiu”, a anunțat liderul PSD Sibiu, spunând și obiectivul PSD pentru alegerile din acest an: 35%.

Cine sunt candidații:

Senat

1 Ioan Terea – director al Direcției Silvice Sibiu, consilier județean PSD în mai multe legislaturi.

2 Cosmin Cornel Dinică, administrator de societate comercială:

”Sunt în PSD din 1996, deci am câțiva ani buni. Dacă o să și reușesc în acest demers pe care am pornit, atunci  aș dori să stimulez investițiile directe din țară și cred că m-aș potrivi la Comisia economică”.

candidati-psd-parlamentare-3-copy

3 Iulia Cătălina Crăciun, cadru didactic ULB Sibiu și viceprimar al comunei Șelimbăr:

”Fac parte din sistemul de învățământ de 20 de ani și cred că știu ce nevoi au cadrele didactice și dacă voi fi aleasă, voi face parte din Comisia de educație. Ca și obiective, sigur că sunt nenumărate, dar așa de început, mă gândesc la alocarea unui procent mai mare din PIB pentru învățământ, o creștere salarială la nivelul profesorilor cu grade inferioare, creșterea cifrelor de școlarizare din învățământul de stat preuniversitar și universitar”

candidati-psd-parlamentare-5-copy

Camera Deputaților

1 Ioan Cindrea, președintele PSD Sibiu.

”Patru obiective importante le voi avea. În primul rând, îmi doresc să fac parte din Comisia de Muncă și Protecție Socială, iar cele patru obiective sunt: Codul muncii, în sensul flexibilizării angajărilor și asigurarea unui echilibru între cel care angajează și cel care se angajează. Doi: legea dialogului social pentru îmbunătățirea cadrului de dialog, în special cel colectiv, care să conducă la încheierea contractului colectiv de muncă. Al treilea obiectiv este legat de legea pensiilor și asigurarea unui raport minim între valoarea punctului de pensie și salariul mediu net pe economie. Nu în ultimul rând cadrul legal pentru o creștere a salariului minim”.

2 Radu Lucian, fost subprefect de Sibiu și director al ITM Sibiu:

”Ținând cont că activitatea profesională de 16 ani în domeniul inspecției muncii, cred îmi dă dreptul să intervin în lege, în modificarea legislației în codul muncii și crearea de facilități pentru a întocmi mai ușor contracte individuale de muncă, concomitent cu reducerea contribuțiilor sociale. Dacă voi fi ales, mi-aș dori să activez în Comisia de muncă sau în Comisia juridică”

candidati-psd-parlamentare-6-copy

3 Manuela Rascarache

”Având în vedere că sunt tânără și reprezint categoria tinerilor, consider că un obiectiv benefic este stimularea tinerilor pe piața muncii. Crearea de beneficii atâtpentru angajați, cât și pentru angajatori”

candidati-psd-parlamentare-7-copy

4 Adelaida Fulea, avocat

”Având în vedere mediul din care provin, dacă voi ajunge deputat și dacă voi reprezenta județul Sibiu țelul este acela de redarea demnității meseriei de avocat. De asemenea, voi deveni un apărător al drepturilor și datoriilor de avocat și asigurarea unei mai bune modalități de exprimare a acestora”.

candidati-psd-parlamentare-9-copy

5 Elena Culceriu

”Activez de 10 ani în PSD, am terminat Facultatea de Litere și Arte. Simțind pulsul cadrelor didactice, cred că aș putea activa în Comisia de Educație. Programul meu se va axa pe proiectul Școală după Școală și crearea unui sistem modern de sprijin financiar pentru tinerii care provin din familii modeste”.

candidati-psd-parlamentare-11-copy

6 Beneamin Presecan, inginer instalații

”Ca tânăr doresc să vin în sprijinul tinerilor prin mai multe chestii. Prima ar fi consilierea și sprijin în deschiderea unei firme prin alocarea unei sume de bani. A doua ar fi scutirea tinerilor de la impozit pe durata de un an de zile. Tineri sub 35 de ani care au minim cinci angajați. Ar mai fi alocarea de fonduri pentru sprijinirea construirii de locuințe și modificarea grilelor de salarizare cu creșterea salariului minim. Cred că aș fi indicat în Comisia Economică”.

candidati-psd-parlamentare-12-copy

Patru candidați n-au fost validați

Actualul senator Viorel Arcaș și-a depus și el dosarul de intenție de a figura pe listele PSD Sibiu la alegerile parlamentare, însă a fost respins la vot, a anunțat președintele organizației, Ioan Cindrea. ” Au mai fost patru candidați, dar n-au fost validați. S-a luat în ordine descrescătoare a numărului de voturi, printr-un vot secret, care a avut loc după toate regulile votului secret. Viorel Arcaș, Ioan Axente, un candidat s-a retras, e vorba de Fințescu Ion, s-a retras din competiție înainte de vot și mai e un candidat de la organizația București, Manuela Catrina, care de 16 ani e transferată la Organizația de București”, a anunțat Cindrea.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

27 comentarii

Sa vina Costica-Dumnezeu!

Acum 3 ani

Pai cu Costica Dumnezeu (inventatoru lu managementu calitatii totale in judetzu nost’) cum o ramas? Ca era parca al 2-lea pe lista dupa Cindrea... Ca l-o facutara doftoriu in stiintz’ pe Kara-Bula, ezact cum s-o facut si pe el. L-ati lasatara fara coledzi, tocma’ pe el, care de la Ceauciescu si pana azi si da-i si lupta si lupta si da-i… De la iscoala iar o primit un shut in fund...iio crez ca niciiemerit nu-l mai fac aia. Doar n-or fi facut la fel si astia de la PSD. Cat p-atzi sa ramaie mofluz ghietu Costi!
Raspunde

Bebe

Acum 3 ani

De ce stergeti comentariile? Primiți comenzi? Parca va lăudați ca sunteți independenți. Realitatea va ieși la iveala. Dacă îți place alcoolul îți place....bețivii tot bețivi vor rămâne. Indiferent ca sunt bărbați sau femei. Iar unele din poza mișto pe care ați pus o sunt niște bețivane ordinare...o scoteau din Dobrun rupta de beata și de prin cotton. Și de prin Liquid. Si lista poate continua. Poate vor apărea și niște poze în alta parte ca sa fiți și voi liniștiți.
Raspunde

Andra

Acum 3 ani

Nu ti e rusine sa arunci cu noroi!
Raspunde

Vali

Acum 3 ani

Pai cum candideaza Cindrea care este condamnat definitiv? Sa nu mai vorbim de faptul ca nu si-o terminat mandatul de pres. de CJ din aceasta cauza si mai este pe deasupra si anchetat in doua dosare DNA.
Raspunde

Tanta

Acum 3 ani

Nu i a fost interzis dreptul de a candida
Raspunde

Nicolae Tarcea. Sibiu

Acum 3 ani

La prima vedere lista cu candidatii PSD este una interesanta cu multe nume noi, unii dintre candidati fiind tineri. Cu aceasta lista organizatia Sibiu a riscat mult. Inca n-au aparut listele celorlalte partide politice. Sanse, din punctul meu de vedere, PSD Sibiu poate obtine un loc de deputat iar prin redistribuire s-ar putea sa mai obtina inca un loc. Le lipseste un candidat eligibil din zona Medias. Mediesenii sunt orgoliosi si vor taxa aceasta lipsa de candidati din zona, pentru Camera Deputatilor. Pentru senatori ar fi un castig pentru PSD Sibiu daca la redistribuire ar obtine un post de senator si atat. Lipsesc de pe liste anumite persoane cunoscute din PSD. Pe langa absenta lui Arcas am mai remarcat absenta de pe liste a profesorului universitar Constantin Oprean, fost rector la USB apoi mai lipseste fostul prefect Siterlli. Cat priveste campania electorala abia astept sa vad o anumita doamna jurista de la PSD cum posteaza zilnic 30-40 de mesaje cu acesti candidati iar daca-ti permiti sa ai o atitudine critica se supara foc si uneori recurge la amenintari. Sa stiti"STIMATA DOAMNA JURISTA " ca pe mine postarile dumneavastra m-au amuzat.. Va urez mult succes si poate ca o sugestie, 2 deputati din Sibiu in comisia de munca este cam mult. Poate va mai ganditi.
Raspunde

doru

Acum 3 ani

cindrea un excroc a inlaturat vechii si adevaratii psd-isti si a venit in fata cu niste anonimi, neica nimeni o echipa de nulitati
Raspunde

Adrian Vasile Felseghi

Acum 3 ani

Nu fiți rai.Nu dați cu pietre toți suntem greșiți. Succes in Alegeri
Raspunde

sibian

Acum 3 ani

Doamna Rascarache , este fica 'celebrului Rascarache ' ? fost sef la registrul auto in ani de 'glorie' a p.s.d ului , cand se inmatricula si masinile de inghetata daca aveai bani si pile . . . Se pare ca asta este intinerirea p.s.d. ului , continuarea 'muncii' dusa de parinti lor a BEIZADELELOR .
Raspunde

alzara

Acum 3 ani

La ce altceva v - aţi aşteptat ?Adevărata lecţie de guvernare a dat - o Cioloş ierivîn Parlament ; un draft de program de guvernare de dezvoltare cum nu a reuşit NICIUN partid Ghinionul său,să fie lăudat şi " apărat " de Gorghiu !Dara viitoare pioate face singur un guvern ,nu după sugestii pernicioase .
Raspunde

Cioran

Acum 3 ani

In politica nu e niciodata cuvantul cuvant si omul om. Organizatia PSD Sibiu a pierdut mult teren si oameni de valoare din cauza ,,domnului'' Cindrea! Multi oameni au fost scarbiti de jocurile si promisiunile lui Ioan Cindrea care nu s-a tinut de cuvant niciodata. In momentul de fata a pus cei mai slabi oameni pentru parlamentare, oameni care nu au consistenta si experienta. Normal ca zarurile sunt aruncate in disperata goana de a nu fi condamnat. Are nevoie de imunitate si stie ca de la PSD e singurul care va merge. In PSD Sibiu nu mai exista valori dupa care sa te poti ghida in afara de profesorul Oprean si din pacate mergem din ce in ce mai rau. Din aceasta cauza nu se face treaba in tara si lucrurile merg in felul acesta. Pentru ca Cindreii (non valori sau multimea vida) isi fac jocurile iar oamenii cu caracter stau deoparte. Domnule profesor Lupu sau Sa vina Costica-Dumnezeu dumneavoastra inca mai scrieti despre profesorul Oprean chestii care nu au nici o noima? Macar scrieti corect si cursiv ca vai de ea securitate nu v-a invatat gramatica. Si nu mai fiti suparat de sutul care l-ati primit dumneavoastra inainte ;) ( si da-i si lupta)! Saracii de voi (candidatii) sunteti cu totii fericiti ca prostia nu doare! Problema e ca doare la altii care au cap. Cindrea de data te va durea si pe tine! Spor la pus stampila pe cine credeti dar nu pe multimi vide. Cum sa pui canditati de felul acesta? Doamne si fereste...
Raspunde

Lulu

Acum 3 ani

Nici "iemerit" nu-l vor mai face coledzii pe agramatul care violeaza limba romana la orice fraza, kit ca si-a facut singur regulamentul de "iemerit"! Se coace respingerea lui... L-a facut conducator de dr. pe un puscarias, canalia!
Raspunde

cititor 13

Acum 3 ani

da, asa e...e fiica lui Rascarache...
Raspunde

ACM

Acum 3 ani

D-na Iulia Craciun este pare tanara, daca are experienta de 200 de ani in invatamant.
Raspunde

MULLER

Acum 3 ani

Domnule Cioran te crezi destept ,conteaza in primul rand ,candidatii sa fie de buna credinta si sa aiba intentiiiii bune ,care sa realizeze ceva nu povestii,mi-ar placea sa te judec si eu pe tine sa vad tu ce ai realizat in viata ta ?Hai sa-i lasam sa vedem ce o sa faca ei si apoi m-ai discutam!!!
Raspunde

klaus

Acum 3 ani

Varza esti ba Aline! Ti-am mai spus-o! 200 de ani in invatamant?
Raspunde

klaus

Acum 3 ani

Hopa!? Asta e fata lui Rascarache de la RAR?
Raspunde

Cristib

Acum 3 ani

Astia nu se invata minte. Stilul comunist este reprezentat de Cindrea si sunt convins ca de data asta capul lui va cadea. I-a amagit pe tineri cand sti cu totii ca maxim doi vor prinde loc in camera deputatilor printre care si el normal. Iar la senat, explicatia dictatorului depaseste orice limite ale bunului simt. Cu totii stim ca "votul secret" invocat de comunistul sef a fost o jignire la adresa PSD-istior. Ai un parlamentar activ, cu nenumarate initiative concretizate in legi, presedinte al unei comisii foarte importanta, pe Arcas, si imi vinde gogosi ca nu a fost votat??? Pai normal ca nu a fost votat de catelusii care nu indraznesc nici macar sa caste gura in fata lui Cindrea.
Raspunde

M

Acum 3 ani

atata timp cat capul este un infractor condamnat ,nici nu mai conteaza restul...chiar daca exista posibilitatea sa fie si oameni de calitate....la puscarie si sa dea banii incasati ilegal ( IN CONTINUARE SI DEBEAGA ),sotia infractorului - Amalia Cindrea,angajata ilegal
Raspunde

Cioran

Acum 3 ani

Domnule sau doamna, Muller ati fi surprins( a ) ca sunt o persoana realizata care stie ce spune, care a facut ceva pentru neam si tara, apoi cunosc foarte bine toti candidatii si, nu sunt doar unul care scrie de plictiseala, cat despre persoana Lulu sau Lupu puteti da un articol la ziar intreg nu doar sa comentati ici colo ascuns dupa diferite nick-name ;) . Aici nu merge dupa a da sanse...Nu se fac teste pentru oameni care emit legi. E absurd. Daca au experienta in functii administrative as putea intelege. Pai mie imi spuneti ca un profesor ajuns de curand sa predea vezi dra Colceriu ar putea sa imi spuna anumite lacune legislative ale sistemului de invatamant? Sau unde credeti ca ar putea avea un rol dansa? Sau doamna Iulia care nu are cunostinte administrative. Va multumesc
Raspunde

joseph

Acum 3 ani

Doi mari oameni a avut PSD Sibiu: Costica-(fara)-Dumnezeu si unu' Gligor, pretenu lu Niculaie (a nu se confunda cu Cioran).
Raspunde

Cioran

Acum 3 ani

Nu confunda nimeni avem habar :) ). Ma bucur ca ati aflat :) nu a fost greu nu?
Raspunde

joseph

Acum 3 ani

Te-au pensionat, batrane... gata...
Raspunde

Gratian

Acum 3 ani

Domnule profesor pretin cu Dumnezeu de altfel ;
Raspunde

Nelu

Acum 3 ani

M-am decis foarte greu sa scriu si sa înțeleg ce se întîmplă pe ultima suta de metri, si încerc sa ma explic..?! Greșeli ....greșeli... si iar greșeli.. Organizația PSD Medias a greșit fundamental, atunci cand au decis o echipa de conducere puternica stimulata de câțiva tineri care pentru ei tot respectul, au câștigat practic , simpatia medieșenilor , dar au omis ... larvele care au ,, gaunit " ,,Victoria"" in alegeri...Balastul lor a tras in jos...Partidul !..Moraras.. Mihaltan..amantuta Hategan, bătăușul SASU ....si nu ultimul si celebrul Senator,, DOTORE"" Arcas...cel mai slab senator si lingăul lui vânătorul, împușcat din Comisia ,, fără vlaga" au tras in jos...Condamnatul a lăsat elanul muncitoresc al Centurii SOVA sa zburde după notele mincinoase ale dirijorului lancezit in 3 mandate de fumigene in jilțul senatorial, care aburea ,, Presa" măgulitoare..a vremii..păcat de acești tineri... Acum e plu tard ,tuto se fini..si ai avut primaria la picioare , dar ai dus echipa la pisoare...Păcat ..!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus