Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-8°C

Povestea unui maestru al șahului, la Habitus

Povestea unui maestru al șahului, la Habitus

Proiectul ,,Cine m-a văzut la Habitus” invită cinefilii miercuri, 28 septembrie, la un documentar de excepție, lansat recent în cinematografele din țară. Pe micul ecran în incinta librăriei Habitus, va rula ,,Bondoc” de la ora 20.

Documentarul prezintă povestea lui Dan Bondoc a cărui pasiune de o viață este șahul. Maestrul acestui joc,în vârstă de 78 de ani trăiește singur în București. Unicul său vis este să câștige campionatul organizat în memoria prietenului său decedat, marele jucător de șah Victor Ciocâltea. De-a lungul următoarelor zile, Bondoc este prins între bătăliile de pe tabla de șah, duse împotriva unor oponenți mult mai tineri, teama că nu mai are rost pe lume și sentimentul că mulții săi ani îl transformă într-un jucător ineficace.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Pentru a vă asigura locul la filmul din 28 septembrie, sunați la 0269250383 sau la 0733956223.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 507

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus