Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

PSD Sibiu rămâne cu un singur parlamentar: Viorel Arcaș, rămas fără organizație

PSD Sibiu rămâne cu un singur parlamentar: Viorel Arcaș, rămas fără organizație

După deputatul Gheorghe Frăticiu plecat la Partidul România Unită, astăzi a fost anunțată încă o demisie din PSD Sibiu: deputatul Ioan Axente. Acesta a luat la fel ca și colegul său drumul PRU. ”Partidul România Unită îşi creşte "zestrea" de parlamentari cu încă un deputat transferat de la PSD. Deputatul de Sibiu Ioan Axente a semnat marţi, 20 septembrie, adeziunea la PRU”, anunță site-ul stiripesurse.ro.

După plecarea celor doi, social-democrații sibieni au mai rămas cu un singur parlamentar: senatorul Viorel Arcaș. Singura problemă este că acesta a fost ”mazilit” de către propria organizație și a fost demis din funcția de președinte al organizației PSD Mediaș.

PRU a transferat în ultimele două săptămâni mai multe parlamentari, printre care: Petre Petrescu, Leonard Cadăr, Gheorghe Frăticu, Laurențiu Tăgăeru Roșca, Aurel Niculae, Sebastian Ghiță, Sorin Teju, Daniel Savu, Mihai Sturzu, Cristian Rizea, Ion Eparu, Constantin Popa, Dorin Petrea, Răzvan Tănase, Camelia Khraibani, Mario Caloianu, Marius Manolache, Daniel Oajdea, Marius Isăilă, transmite stiripesurse.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

alzara

Acum 7 ani

Halal,vot uninominal ! Vă amintiţi cu câtă acribie promova intelectualitatea română ( ignorăm politicienii )votul uninominal ? De la Pârvulescu la 22şi Hurezeanu lăudau Panaceul .Puţini au îndrăznit să afirme că împăratul e gol ...Atenţie la Salvatori !
Raspunde

Vlad

Acum 7 ani

Axente mai vrea un mandat iar PSD nu-l mai propune. Omul, ca toți politrucii, știe ce vrea: să aibă o pensie mare. Cu așa caractere...vai de noi...
Raspunde

MIsu

Acum 7 ani

Gresit.....ati uitat de Sorin Iliesiu, senator PSD de Sibiu.
Raspunde

MULLER

Acum 7 ani

Axente un traseit politic ,unde e rost de ciolan hop si el ,foarte bn ca a plecat de la PSD ,un personaj fara rezultat notabile,sa vina o noua generatie in locul lor mai buna si cu rezultate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus