Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
27°C

Delegație de oameni de afaceri austrieci, interesați de a investi la Sibiu

Delegație de oameni de afaceri austrieci, interesați de a investi la Sibiu

Câteva zeci de oameni de afaceri din Austria s-au întâlnit în cursul zilei de luni cu autoritățile județene și cu președintele Camerei de Industrie, Comerț și Agricultură din Sibiu, Gheorghe Aldea.

”Austriecii au dorit să ştie care este preţul unui teren industrial cu infrastructura de utilităţi asigurată, care este rata şomajului în municipiul şi în judeţul Sibiu, dacă există forţă de muncă bine calificată, câte afaceri noi se înregistrează anual, cum e sprijinită dezvoltarea economică de către autorităţile locale, care sunt consecinţele cele mai importante care decurg din faptul că România este membră a Uniunii Europene, care sunt provocările cu care judeţul Sibiu se confruntă legate de dezvoltarea economică”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Sibiu. Delegația din Linz a fost formată din membri ai Camerei Economice a Austriei Superioare și a fost însoțită de reprezentanții Ambasadei Austriei la București și de Andreas Huber, consulul onorific al Austriei la Sibiu. „Vă mulțumim că ați venit înspre noi și ați manifestat un interes real față de condițiile generoase pe care județul Sibiu le oferă celor care doresc să pornească o investiție. Sperăm că prezentările detaliate pe care le-ați urmărit vă sunt utile, iar discuţiile purtate se vor concretiza în investiţii viitoare”, le-a transmis Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Județean Sibiu,

Foto: CJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Milu

Acum 7 ani

Aiurea-n tramvai! Sunt un grup de prieteni care au venit la Cibinfest. Huber le-a dat puțină importanță și i-o băgat la Consiliul Județean. Așa și-au putut și ei deconta escapada din Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus