Luni,
26.09.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Trupul neînsuflețit al lui Ioan Gyuri Pascu va fi adus la Agnita mâine seară

Trupul neînsuflețit al lui Ioan Gyuri Pascu va fi adus la Agnita mâine seară

Trupul neînsufleţit al actorului şi muzicianului Ioan Gyuri Pascu va fi depus marţi, de la ora 15.00, la cimitirul Bellu Ortodox, iar înmormântarea va avea loc, vineri, la cimitirul din oraşul Agnita, a confirmat pentru Agenţia de presă News.ro, Cristian Greţcu, fostul coleg al artistului din grupul Divertis.

Contactat de corespondentul AGERPRES, preotul evanghelic de la Agnita, responsabil cu cimitirul din oraș, Reinhart Boltres, a declarat că trupul artistului va fi adus miercuri seara la capela cimitirului din oraș.

"Eu am fost anunțat de către niște trimiși ai familiei că înmormântarea va fi vineri, la ora 12,00. Este un cimitir în proprietatea Bisericii Evanghelice, în care sunt înmormântați toți ce nu sunt ortodocși, deci evanghelici, reformați... Ioan Gyuri Pascu era reformat. Înmormântarea o să o facă bănuiesc, colegul meu, ungur, reformat. Trupul va fi adus mâine la Agnita", a precizat, pentru AGERPRES, Reinhart Boltres, preot la parohia Evanghelică din Agnita.

Actorul va fi înmormântat lângă părinții și sora sa.

Actorul şi muzicianul Ioan Guyri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator.

foto

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/04/26/ioan-gyuri-pascu-de-la-serviciu-te-da-afara-cineva-din-viata-doar-dumnezeu/

http://www.turnulsfatului.ro/2016/09/26/ioan-gyuri-pascu-a-murit/

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus