Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Prefectul județului: Circulația pe autostrada Săliște-Cunța va fi reluată cu restricții de viteză

Prefectul județului: Circulația pe autostrada Săliște-Cunța va fi reluată cu restricții de viteză

Prefectul județului Sibiu, Cristian Roman, a declarat cu ocazia ședinței Colegiului Prrefectural de săptămâna aceasta că s-a întâlnit cu directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, alături de care a efectuat o vizită pe șantierul autostrăzii Săliște-Cunța.

Prefectul spune că circulația va fi reluată pe autostradă cât de curând, însă cu unele restricții de viteză.

”Am fost pe șantierul autostrăzii alături de domnul Homor. Am stat până seara târziu și pot să vă spun că se lucrează non-stop. Din cauza ploilor termenul a trebuit puțin prelungit, însă lucrările care se fac sunt temeinice. Chiar dacă se amână puțin redeschiderea știm că se lucrează bine. Pentru că rămân mici probleme de remediat pe anumite sectoare din autostradă vor există și unele restricții de viteză, ca să poată interveni muncitorii pe zonele laterale”, a declarat Cristian Roman.
Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Matyas Andrei

Acum 6 ani

Cat de curent... cand?
Raspunde

Sibian

Acum 6 ani

Care ploi imputitilor... si care curand...data nesimtiti care sunteti...
Raspunde

john doe

Acum 6 ani

In tunel e 80 km/h restrictie, de exemplu... Nimeni nu respecta limita de viteza... de ce ar face-o si in zona aia. Cine se pune cu tirurile care iti dau flashuri sa mergi mai repede? Oricum politia e lipsa peste tot, degeaba cred cei care lucreaza ca o restrictie de viteza le face interventia mai usoara! A... daca se va interveni pe zonele laterale, poate si strang dupa ce nu mai lucreaza, ca multe pericole raman dupa astfel de "interventii"! In ceea ce priveste ploile, daca e sa cautati pe net istoric al vremii in sibiu, puteti afla ca in ultimele 30 de zile a plouat in doar 2 maxim 3 zile (nu toata ziua si nu foarte tare).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus