Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
7°C

A început asfaltarea fostei gropi din autostrada Săliște – Cunța | Video

A început asfaltarea fostei gropi din autostrada Săliște – Cunța | Video

Primul strat de asfalt peste porțiunea de 200 de metri de autostradă demolată acum un an a fost așternut în cursul zilei de duminică, potrivit unui filmuleț realizat de Cătălin Cădan și publicat de Compania națională de autostrăzi și drumuri naționale din România.

Potrivit imaginilor, în cursul zilei de duminică a fost așternut un strat de asfalt pe o bandă a sensului de mers Sebeș – Sibiu. Lucrările sunt executate de către CNADNR, care a închiriat utilajele și operatorii acestora de la diferite companii private de construcții.

Potrivit anunțurilor oficiale, redeschiderea circulației pe lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu (lot cuprins între Cunța și Săliște) urmează a fi redeschis circulației în prima parte a lunii octombrie. Până atunci, cei de la CNADNR s-au angajat că vor finaliza atât lucrările de refacere a porțiunii demolată anul trecut, cât și alte defecțiuni apărute în calea de rulare. După redeschiderea circulației, lucrările vor continua în afara zonei de circulație.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Larry

Acum 5 ani

Nu cred. Deja încep ploile. Țin cel puțin 11 zile.
Raspunde

Nedumerire

Acum 5 ani

"Primul strat de asfalt PESTE porțiunea de 200 de metri de autostradă...". Nu era mai bine să-l fi turnat PE autostradă?
Raspunde

sibyanul

Acum 5 ani

Dupa cate stiu problemele nu se termina doar pe aceasta portiune de 200m...Ce mai este cu dealul de dinaintea viaductului, pe care la fiecare ploaie mai serioasa se produceau alunecari care aduceau noroi si vegetatie pe benzile laterale ale soselei? Despre acel sector nu a spus nimeni nimic in aceste 12 luni trecute de la inchiderea circulatiei. De ce nu s-au plantat arbusti, vegetatie tanara, care sa fixeze terenul la suprafata atunci cand ploile spala argila? Era timp destul ca intr-un an si ceva sa se dezvolte vegetatia pe acele pante....
Raspunde

nalu

Acum 5 ani

alunecarile din dreptul viaductului se pare ca s-au stabilizat de la sine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus