Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
-1°C

Scriitor româno-canadian lansează o carte, la Sibiu

Scriitor româno-canadian lansează o carte, la Sibiu

Poposind pentru prima dată la Sibiu, Leonard I. Voicu, autor al mai multor volume de versuri și proză în limba română și membru al Asociației Canadiene a Scriitorilor Români, își va lansa noua carte de proză intitulată ,,Funia Roșie”, luni, 3 octombrie, de la ora 17, la Biblioteca Județeană ,,Astra”.

Autor în ultimii ani al mai multor volume de versuri și proză în limba română, precum ,,Zori de zi”, ,,Singur și departe”, ,,Drumul”, sau ,,Iubiri”, Ionuț Voicu este și vicepreședinte al Cenaclului literar „M. Eminescu” și membru în consiliul director al Asociației Culturale ,,România”, el activând în orașul Montreal din Canada ca o personalitate tot mai vizibilă în comunitatea scriitorilor români.

Anca Sîrghie, moderatoarea evenimentului, împreună cu invitați de seamă vor dezvălui aspecte reprezentative ca tematică și structuri narative din cele trei nuvele ale volumului. Actorul Mihai Coman, de la Teatrul Național ,,Radu Stanca” din Sibiu, va lectura câteva fragmente din cartea proaspăt tipărită.

Reuniunea literară va avea loc la parterul Bibliotecii ,,Astra”, Corpul B.  La finalul evenimentului, autorul va da autografe, invitând participanții la un pahar de vin.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus