Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Trafic restricționat pe Valea Oltului mai bine de o lună. Reîncep lucrările la Viaductul Cârligu Mic

Trafic restricționat pe Valea Oltului mai bine de o lună. Reîncep lucrările la Viaductul Cârligu Mic

Nici nu s-au încheiat bine restricțiile din zona Lazaret-Boița, unde CANDNR lucrează la lărgirea DN7, că intră în vigoare alta pe Valea Oltului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează luni că, în intervalul 3 octombrie – 15 noiembrie, traficul pe Valea Oltului se va desfășura alternativ, pe un sens de mers.

Decizia a fost luată pentru ”a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu urmând a se desfășura restricționat, pe o bandă, alternativ”.
Reprezentanții Poliției informează șoferii că, ”pe tronsonul pe care se circulă restricționat, se formează frecvent coloane de autovehicule, în ambele sensuri”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus