Sâmbătă,
11.07.2020
Innorat
Acum
25°C

Gheorghe Roman: Christine Thellmann nu va candida nici la viitoarele alegeri

04 Octombrie 2016 19:44

Gheorghe Roman: Christine Thellmann nu va candida nici la viitoarele alegeri

Primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, a declarat în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV că viceprimarul orașului Christine Thellmann nu va candida nici la viitoarele alegeri parlamentare. ”Sunt sigur că motivul principal pentru care Christine Thellmann a renunțat la poziția de candidat la alegerile parlamentare a fost pentru că îi place foarte mult ceea ce face. Se simte utilă. Nu a fost nici un joc politic, a venit și mi-a spus că vrea să continue alături de mine în echipă. Și eu i-am spus că e mult prea tânără pentru a face acest pas. Nu cred că va merge nici la viitoarele alegeri, pentru că și atunci va fi foarte tânără”, a declarat Roman.

Primarul Mediașului spune că vrea să se retragă din fruntea orașului de abia după cinci mandate. ”Dacă medieșenii vor aprecia munca mea, eu cred că pot sta patru, cinci mandate. Vreau să le arăt medieșenilor că și aici se poate face performanță, cum se poate face în Sibiu sau în altă parte”.

Întrebat când crede că va câștiga PNL Primăria Sibiului, Roman a spus ”atunci ând va avea un candidat potrivit”. Întrebat dacă la alegerile din acest an Răzvan Pop nu a fost candidatul potrivit, primarul e replicat ”Dacă nu a câștigat?”

Întreaga emisiune poate fi vizionată aici:

https://youtu.be/81T0PXQfLVg

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

ne schimbam !

Acum 3 ani

Doamne ajuta !
Raspunde

Alzara real

Acum 3 ani

Să rămână veşnic tânără !
Raspunde

pelagus

Acum 3 ani

de ce mi-ați șters comentariile???
Raspunde

Georg

Acum 3 ani

"[...]”Sunt sigur că motivul principal pentru care Christine Thellmann a renunțat la poziția de candidat la alegerile parlamentare a fost pentru că îi place foarte mult ceea ce face. Se simte utilă. Nu a fost nici un joc politic, a venit și mi-a spus că vrea să continue alături de mine în echipă. Și eu i-am spus că e mult prea tânără pentru a face acest pas. Nu cred că va merge nici la viitoarele alegeri, pentru că și atunci va fi foarte tânără”, a declarat Roman.[...]" Si continua NERUSINAT cu cat timp va trebui sa astepte TANARA, deci DUPA EL: "[....]Primarul Mediașului spune că vrea să se retragă din fruntea orașului de abia după cinci mandate. ”Dacă medieșenii vor aprecia munca mea, eu cred că pot sta patru, cinci mandate. Vreau să le arăt medieșenilor că și aici se poate face performanță, cum se poate face în Sibiu sau în altă parte”.[...]
Raspunde

Georg

Acum 3 ani

Nu-l cunosc.. N-o cunosc. DAR OBRAZNICIA LUI, tupeul si soricul de pe obraz imi sunt in IN SINE caracteristici mie mult prea cunoscute, nu e vorba de COMUNISM sau altceva, nici de oarece politica. -CANDIDEAZA doar de ATUNCI CAND EU AM CHEF sa RENUNT. Nu-mi va fi CONCURENTA in NICIUN CAZ. I-am INTERZIS, si AM MIJLOACELE NECESARE de PRESIUNE.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus