Luni,
18.01.2021
Innorat
Acum
-5°C

”Caravana Primelor 1000 de zile”. Despre importanța alăptării

”Caravana Primelor 1000 de zile”. Despre importanța alăptării

Salvați Copiii România și Nutricia Early Life Nutrition Foundation invită mămicile și viitoarele mămici, joi, 6 octombrie, la conferința din cadrul ”Caravanei Primelor 1000 de zile”, un amplu program de conștientizare a importanței alăptării pentru mamă și copil în primele 1000 de zile.  Evenimentul va avea loc la Spitalul Județean de Urgență, începând cu ora 17.30.

Se va discuta despre  importanța nutriției pentru mamă și copil, beneficiile alăptării pentru mamă și copil și drepturile mamei care alaptează. Printre speakerii prezenți la eveniment se vor număra dr. Livia Ognean, Cristina Kovacs, psiholog clinician în cadrul Centrului de Consiliere pentru Părinți al Organizației Salvați Copiii, filiala Mureș, Adina Iancu, Educator Perinatal SAMAS Certificat, cât și un reprezentant al Direcției pentru Sănătate Publică.

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, in condițiile in care "noi" suntem amatoare de "ceaiuri" care mai de care mai "concentrate" am insista totuși, pentru o perioada a alăptării de 1461 de zile....Asa am procedat cu ultimul nostru "băiețel" Nelucu, si cred ca se vede cu ochiul liber, cat de "armonios dezvoltat" este, nu vi se pare?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus