Marţi,
27.09.2022
Innorat
Acum
13°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

În acest weekend, în prim plan este ,,Festivalul Tânăr de la Sibiu”, care propune un program cu spectacole dedicat atât copiilor, cât și adolescenților. Nici festivalurile din localitățile de lângă oraș nu sunt de dat la o parte.

Vineri, 14 octombrie În cadrul celei de-a doua ediții a ,,Festivalului Tânăr de la Sibiu” vor fi prezentate două spectacole, după cum urmează:

De la ora 17, în sala de la Etaj a Teatrului ,,Gong” va fi spectacolul ,,Domnul Satie- făcut în hârtie”. Acesta este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 şi 6 ani , iar prețul unui bile teste 14 lei.

De la ora 18, în aceeași sală de la Etaj, va fi un concert marca Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman, recomandat copiilor cu vârsta peste 14 ani.

Filarmonica de Stat Sibiu deschide o nouă stagiune cu un concert simfonic care are în program ,,Concertul pentru vioară” - P.I.Ceaikovski și Suita „Tablouri dintr-o expoziţie” -M. Mussorgsky. Spectacolul va începe de la ora 19, la Sala Thalia.

De la ora 19, la Teatrul Național ,,Radu Stanca” se va pune în scenă piesa ,,Moroi”, în regia lui Alexandru Dabija. Prețul unui bilet este 20 de lei și se acordă reducere de 50% pentru elevi, studenți și pensionari.

marian-ralea-teatrul-gong

Sâmbătă, 15 octombrie

La Păltiniș, începând cu ora 10, va avea loc ,,cea mai tare cursă de sprint pe distanța de 1000 metri”, ,,Păltiniș 1000”. Taxa de participare este 35 de lei, iar concurenții vor urca pe pârtia de schi Oncești.

De la ora 9:30, până la 12:30 Piața Mică din Sibiu va găzdui expoziția celor aproximativ 60 de mașini și motociclete de epoca sau cu potențial istoric, la ,,Retroparada toamnei”.

În cadrul ,,Festivalului Tânăr de la Sibiu” vor avea loc spectacolele: La sala de la parter a Teatrului ,,Gong” se va prezenta spectacolul ,,Posibila, imposibila casă”, de la ora 17. Acesta este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 11 ani.  De la ora 19, în sala de la etaj a Teatrului ,,Gong”, va fi un spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 10 ani ,,Amintiri din epoca de școală”. Prețul unui bile teste 14 lei, tarif unic.

La Teatrul Național ,,Radu Stanca”, de la ora 19 se va pune în scenă piesa de teatru ,,Oameni obișnuiți”,de Gianina Cărbunariu.

În localitatea Moșna va avea loc între 15 și 16 octombrie ,,Festivalul verzei”. Programul pentru ziua de sâmbătă este unul diversificat, după cum urmează: Ora 9:30 – 10: Parada căruțelor Ora 10:30: Vizitarea circuitului Ecomuzeu Ora 13: Deschiderea oficială a manifestării, unde spectacolul folcloric va fi susținut de: Mariana Deac, Mihaela și Ciprian Istrate cu taraful, Răzvan Nastasescu, Maria Dan Păucean, Ansamblul folcloric al Casei de Cultură ,,Ilarion Cocișiu” din Agnita, Ansamblul folcloric Sebeșu de Jos, Ansamblul folcloric al Școlii ,,St.L. Roth” Moșna. Ora 23: Foc de artificii

ferma-porci

Festivalul ,,Porcul de Bazna”, organizat în localitatea Bazna, județul Sibiu va avea loc între 15 și 16 octombrie, pe platoul din fața Bisericii Evanghelice, iar programul zilei de sâmbătă este următorul: Ora 15: Deschiderea programului Ora 15:15: Grupul Coconița BOian Ora 15:45: Iulia Lăpădatu Ora 16: Atelier de gătit cu Dana Graura și Horia Simion (produse de carne din Porcul de Bazna) Ora 17: Concursuri cu copiii de la Școala Gimnazială din Bazna Ora 18: Muzică populară cu Radu Dumitru, Bianca Crețu și Diana Crețu Ora 19: Concert Hara

Duminică, 16 octombrie

La sala de la parter a Teatrului ,,Gong” , de la ora 11 va avea loc spectacolul ,,Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, recomandat copiilor cu vârsta peste 7 ani.

La Moșna, continuă și astăzi ,,Festivalul verzei” de la ora 10 până la 19:30 cu un târg de produse tradiționale.

,,Festivalul Porcul de Bazna” își deschide porțile de la ora 15 cu un program diversificat, după cum urmează: Ora 15:00 - Deschiderea programului Ora 15:15 - Pe ulița satului Boian, Antonia Glogovețan Ora 15:35 - Ansamblul ,,Purtata Mediaș" Ora 16:30 - Muzică populară cu Mădălina Surdu, Ana Maria Surd și Simion Surdu Ora 17:00 - Ansamblul ,,Datini" din Bazna Ora 18:00 - Muzică populară cu Felix Gălan Ora 19:00 - Concert Țapinarii și Fără Zahăr Ora 20:30 - Foc de artificii

varza_39876000

De la ora 19, la Teatrul Național ,,Radu Stanca” se va pune în scenă piesa de teatru ,,Încurcă-I drace!”, în regia lui Șerban Puiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

la_fabrica

Acum 5 ani

ce facem in weekend in SB? mergem la prostest, aia facem!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus