Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ce facem sâmbătă?

Ce facem sâmbătă?

Vă arătăm cu ocazia acestui text cel puțin șase motive pentru a nu sta în casă. Unde, când, ce, vedeți mai jos.

Păltiniș 1000

La Păltiniș, începând cu ora 10, va avea loc ,,cea mai tare cursă de sprint pe distanța de 1000 metri”, ,,Păltiniș 1000”. Taxa de participare este 35 de lei, iar concurenții vor urca pe pârtia de schi Oncești.

Retroparada toamnei

De la ora 9:30, până la 12:30 Piața Mică din Sibiu va găzdui expoziția celor aproximativ 60 de mașini și motociclete de epoca sau cu potențial istoric, la ,,Retroparada toamnei”.

Festivalul Tânăr de la Sibiu

În cadrul ,,Festivalului Tânăr de la Sibiu” vor avea loc spectacolele:

La sala de la parter a Teatrului ,,Gong” se va prezenta spectacolul ,,Posibila, imposibila casă”, de la ora 17. Acesta este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 11 ani.  De la ora 19, în sala de la etaj a Teatrului ,,Gong”, va fi un spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 10 ani ,,Amintiri din epoca de școală”. Prețul unui bile teste 14 lei, tarif unic.

Teatru Radu Stanca

La Teatrul Național ,,Radu Stanca”, de la ora 19 se va pune în scenă piesa de teatru ,,Oameni obișnuiți”,de Gianina Cărbunariu.

Festivalul Verzei în Moșna

În localitatea Moșna va avea loc între 15 și 16 octombrie ,,Festivalul verzei”. Programul pentru ziua de sâmbătă este unul diversificat, după cum urmează:

Ora 9:30 – 10: Parada căruțelor

Ora 10:30: Vizitarea circuitului Ecomuzeu

Ora 13: Deschiderea oficială a manifestării, unde spectacolul folcloric va fi susținut de: Mariana Deac, Mihaela și Ciprian Istrate cu taraful, Răzvan Nastasescu, Maria Dan Păucean, Ansamblul folcloric al Casei de Cultură ,,Ilarion Cocișiu” din Agnita, Ansamblul folcloric Sebeșu de Jos, Ansamblul folcloric al Școlii ,,St.L. Roth” Moșna.

Ora 23: Foc de artificii

Festivalul Porcul de Bazna

Festivalul ,,Porcul de Bazna”, organizat în localitatea Bazna, județul Sibiu va avea loc între 15 și 16 octombrie, pe platoul din fața Bisericii Evanghelice, iar programul zilei de sâmbătă este următorul:

Ora 15: Deschiderea programului

Ora 15:15: Grupul Coconița Boian

Ora 15:45: Iulia Lăpădatu

Ora 16: Atelier de gătit cu Dana Graura și Horia Simion (produse de carne din Porcul de Bazna)

Ora 17: Concursuri cu copiii de la Școala Gimnazială din Bazna

Ora 18: Muzică populară cu Radu Dumitru, Bianca Crețu și Diana Crețu

Ora 19: Concert Hara

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus