Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sibiul, județul cu cele mai multe centre de informare turistică din România. Pe hârtie

Sibiul, județul cu cele mai multe centre de informare turistică din România. Pe hârtie

Din cele 49 de centre de informare turistică înregistrate la Autoritatea națională pentru turism, 11 se află în județul Sibiu.

Potrivit listei publicată de ANT, județul Sibiu deține cele mai multe astfel de centre de informare turistică în România. Trei astfel de centre sunt în municipiul Sibiu (în cadrul Primăriei, în terminalul Aeroportului internațional Sibiu și unul la Muzeul din Dumbravă) și câte unul în Avrig, Cisnădie, Mediaș, Ocna Sibiului, Rășinari, Săliște, Valea Viilor și Alțâna. În majoritatea acestor localități, centrele de informare a turiștilor sunt amenajate în sediul primăriilor. Un al 12-lea astfel de centru mai există și în Tălmaciu, fiind ridicat în cursul anului trecut din fonduri guvernamentale. Cu toate că aceste centre din județ sunt înregistrate ca funcționale după un anumit program, încercările Turnul Sfatului de a lua legătura telefonic cu centrele din Rășinari, Valea Viilor și Ocna Sibiului nu a fost posibilă: la numerele de telefon înregistrate pe site-ul ANT nu răspunde nimeni.

Aceeași listă publicată de ANT indică faptul că județe cu mai multe centre de informare turistică sunt Brașovul, Suceava (câte cinci), Harghita și Mureș (câte trei).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus