Luni,
06.12.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Concert caritabil pentru ajutorarea persoanelor rănite la Colectiv

Concert caritabil pentru ajutorarea persoanelor rănite la Colectiv

La sfârșitul acestei săptămâni se va împlini un an de la tragedia din Colectiv, care a făcut sute de victime. Pentru ajutorarea persoanelor aflate încă în suferință, ,,Crucea Roșie” din Sibiu va organiza un concert caritabil, duminică, 30 octombrie, la Oldies Pub. Banii strânși din donații vor ajunge la persoanele care mai au nevoie de tratament medical.

După comemorarea din Piața Mare organizată în amintirea celor care și-au pierdut viața, sibienii sunt invitați să participe la concertul caritabil. ,,Intrarea se va face pe bază de donație, iar fondurile colectate vor fi distribuite celor care au încă nevoie de tratamente după ce au trecut prin tragedia din Colectiv. Inițial ne-am gândit la 20-30 de lei, dar vom lăsa la latitudinea fiecăruia să doneze cât vrea. Unii poate sunt mai înstăriți, alții poate nu”, spune Raluca Morar, președinte al Organizației ,,Crucea Roșie”, filiala Sibiu.

La intrarea în club, invitații vor fi întâmpinați de voluntarii de la ,,Crucea Roșie”, care vor avea niște urne în care se vor depune banii donați. ,,E puțin ce facem, dar pentru oamenii aceia e ceva, în comparație cu nimic sau vorbe goale”, mai spune Raluca Morar.

Concertul va fi susținut de invitații Radu Nechifor, Maria Cojocaru și actrița Daniela Nane, alături de trupa Domino.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus