Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Cum se implementează colectarea selectivă? Întâlnire cu primarii și autoritățile în Piața Mare

Cum se implementează colectarea selectivă? Întâlnire cu primarii și autoritățile în Piața Mare

Asociația de dezvoltare intercomunitară Eco Sibiu invită toți sibienii interesați la ”evenimentul de informare publică” dedicat implementării sistemului de management integrat al deșeurilor în județul Sibiu (colectarea selectivă).

La evenimentul programat miercuri, 26 octombrie 2016, în Piața Mare a Sibiului între orele 13:30 și 15:30, vor fi prezenți atât reprezentanți ai ADI Eco (asociație constituită de toate localitățile în care va fi demarată colectarea selectivă de la 1 noiembrie), cât și reprezentanți ai primăriilor și ai SC Soma SRL, operatorul de colectare și transport desemnat prin procedură de achiziție publică. ”Evenimentul include expoziția parcului logistic și permite publicului să vadă cum arată noile utilaje și tomberoane, dar și să afle cum se va desfășura colectarea selectivă. Vor fi distribuite materiale informative, iar specialiștii din domeniu vor fi disponibili pentru întrebări. La eveniment participă conducerea Consiliului Județean Sibiu și primarii localităților din zona 1 Sibiu (cele 21 de localități în care demarează colectarea selectivă – n.r.)”, se arată în invitația transmisă de ADI Eco Sibiu.

Colectarea selectivă a deșeurilor în municipiul Sibiu, orașele Ocna Sibiului, Cisnădie și alte 18 comune învecinate.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Anonymus

Acum 4 ani

adunam selectiv gunoaiele in pungi ca la case nu s-au distribuit pubelele pentru colectare... :)
Raspunde

asdasdasd

Acum 4 ani

ba s-au distribuit
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus