Joi,
25.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

ALDE Sibiu a depus listele pentru alegerile parlamentare. Ion Ariton și Gabriel Gheorghe

ALDE Sibiu a depus listele pentru alegerile parlamentare. Ion Ariton și Gabriel Gheorghe

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, organizația Sibiu, a depus listele complete pentru alegerile parlamentare ce se vor desfășura la finalul acestui an, în 11 decembrie. ”Suntem o echipă echilibrată, unită, cu tineri, dar și cu oameni cu multă experiență în spate, cu juriști, economiști, ingineri, arhitecți. Sunt convins că vom obține la alegerile parlamentare un rezultat bun, mai bun decât la alegerile locale, primul test prin care a trecut ALDE. Sperăm într-un rezultat care să ne permită accederea în legislativ, dar și intrarea la guvernare și împlinirea tuturor proiectelor cu care pornim la drum. Suntem conștienți că nu putem ajunge aici fără sprijinul sibienilor, cei care s-au aflat și se află în centrul atenției noastre”, a declarat președintele ALDE Sibiu, senatorul Ion Ariton.

Lista ALDE Sibiu pentru Senat

 1. Gabriel Gheorghe - Jurist
 2. Viorica Maria Macarie – Economist
 3. Horia Silvestru – Inginer
 4. Sorin Constantin Tomescu – Jurist
 5. Gabriel Florea - Economist
Lista ALDE Sibiu pentru Camera Deputaților
 1. Ion Ariton – Economist
 2. Sorin Gavrea – Jurist
 3. Robert Paskuj - Analist  Politic
 4. Radu Ioan Graur -  Inginer
 5. Daniela Buta – Economist
 6. Raluca Eugenia Șimon – Arhitect
 7. Valentin Ristea – Silvicultor
 8. Mihai Marin – Ofițer MAPN

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, la "mai mare"!Cred cu tărie ca voi veți "schimba" cu adevărat imaginea politicianului sibian....Ma si gândesc sa particip la un "seminar" in care "lectorul" Gabriel Gheorghe, fost la Garda Financiară, restructurat pe motiv de "supra-calificare" ne va învață pe noi "bugetarii" mai mici si mai prosti, cum sa luam șpagă fără sa fim prinși...
Raspunde

Gheorghe

Acum 7 ani

O lista foarte frumoasa in care avem deosebita bucurie de a vedea in frunte un fost PDList, PNList, PSDist. :)) ALDE, pe mine m-ati pierdut
Raspunde

Emilia

Acum 7 ani

Şi ce ar trebui să conțină ALDE (Alianța Liberalilor şi Democraților), dacă nu liberali şi democrați? Ăştia sunt oamenii şi acolo le este locul. Alții mai buni?
Raspunde

Paul

Acum 7 ani

Da domnule, o lista frumoasa, ignorand ironia dvs, oameni care chiar au facut ceva pentru Sibiu, nume discrete din politica Sibiana care si-au vazut de treaba pe unde au fost!
Raspunde

...

Acum 7 ani

toate lichelele pe care nici macar colegii lor de partid nu le mai suporta s-au adunat si au format alde...hai la gunoi cu cei alde voi. aritoane, gunoiule, locul tau e la jilava, la camera deportatilor.
Raspunde

Doriana

Acum 7 ani

Oameni care au facut ceva pentru Sibiu! Speram asa fie asa si pe mai departe!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! "Nenea, pentru Sibiu, si pentru sibieni si-au "curățat colonul"?...
Raspunde

Nea Costel

Acum 7 ani

Așa ceva o lista cu traseisti politici (Robert, Graur) si șpăgari ( Gabriel Gheorghe, Ariton). Trebuie sa fii tâmpit sa ii votezi pe ăștia.
Raspunde

alde mine

Acum 7 ani

...nu tapit ci struto-camila!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus