Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Șoferiță decedată la volan, pe Tipografilor. Posibil infarct

Șoferiță decedată la volan, pe Tipografilor. Posibil infarct

ACTUALIZARE - Echipajele de prim-ajutor au încercat mai bine de 20 de minute să o resusciteze pe femeia aflată la volan. În cele din urmă, nu au mai putut decât să constate decesul acesteia.

accident-tipografilor-10

Știrea inițială:

O șoferiță de 60 de ani a intrat într-o mașină parcată, pe strada Tipografilor. Ceilalți participanți la trafic au sunat la numărul de urgență 112, pentru că femeia nu părea să răspundă în niciun fel, cu toate că impactul a fost minor.

Echipajele medicale cred, din primele evaluări, că sibianca a suferit o problemă de sănătate, în timp ce conducea. Cel mai probabil, a fost vorba despre un infarct.

accident-tipografilor-4 accident-tipografilor-2 accident-tipografilor-1 accident-tipografilor-7 accident-tipografilor-6

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Dragos Ionescu

Acum 6 ani

Am auzit ca ambulanța a ajuns după 45 de minute.
Raspunde

Dragos Ionescu

Acum 6 ani

Inițial Elena-Lucia a zgâriat ușor un taxi. Șoferul taxiului a fost foarte agresiv si i-a confiscat telefonul Luciei ca garanție ca ii va repara mașina. Lucia se îndrepta spre medicul de familie. Taximetristul a urmarit-o or Lucia si a fost martor la al doilea accident. Tot el a sunat la 112 de pe telefonul Luciei. Informația este de la familia Luciei. Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa-i dea taximetristului după merit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus