Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Hoți din Dolj, veniți la furat în Poplaca. 9000 de euro și 14 000 de lei

Hoți din Dolj, veniți la furat în Poplaca. 9000 de euro și 14 000 de lei

Trei femei și un bărbat din județul Dolj au furat dintr-o casă din Poplaca mai multe bijuterii şi bani, prejudiciul ridicându-se la valoarea de 9000 euro şi 14.000 lei.

În șapte septembrie, o localnică din comuna Poplaca a sesizat furtul poliţiştilor din Şelimbăr. În urma cercetărilor,  cei patru au fost depistaţi şi prinşi pe raza municipiului Craiova,  în urma percheziţiilor efectuate în dimineaţa zilei de 31 octombrie de către poliţiştii din Şelimbăr împreună cu poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu  şi poliţişti SAS, sprijiniţi de poliţiştii craioveni.  Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani şi trei femei cu vârsta de 27, 38, respectiv 51 de ani.

În 31 octombrie, cele trei femei au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe langă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Faţă de a patra persoană, s-a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile ca urmare a săvârşirii infracţiunii de complicitate la infracţiunea de furt calificat, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Poliţiştii Postului de Poliţie Poplaca vor continua cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor patru persoane.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Robocop

Acum 7 ani

O varza de relatare care ne baga in mistere ca Londra in vremea lui Jack Spintecatorul.
Raspunde

123

Acum 7 ani

Forta Olteneasca, face toata Rom. de kkt. Inchisorile in "tari mai civilizate" sunt pline de olteni, moldoveni din jurul sucevei si tigani din Rom.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus