Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Valea Oltului se închide total, pentru două ore

Valea Oltului se închide total, pentru două ore

Traficul pe Valea Oltului va fi închis total, duminică dimienață. Compania de Drumuri a luat această decizie, pentru efectuarea unor lucrări în zona Cârligu Mic, din județul Vâlcea.

Potrivit CNADNR, duminică dimineața, în intervalul orar 06.30 - 08.30 se va închide circulaţia rutieră pe viaductul Cârligu Mic, peste Malul Lacului la Cozia, situat pe DN 7, la km. 200+615. "Recomandăm conducătorilor auto ruta ocolitoare Bucureşti - Ploieşti - Braşov - intersecţie DN1 cu DN7, Veştem", se mai aratn comunicatul Companiei.

În afara programului menţionat, circulaţia rutieră pe viaductul Cârligu Mic se va desfăşura pe jumătate de cale, cu dirijarea alternantă a traficului pe un singur sens.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Schwartz R.

Acum 7 ani

Alta bataie de joc ! Pt. Calinescu Liviu , oras -sora cu Rm.Valcea poate e Slatina sau Craiova , nicidecum Sibiul unde va inghesuiti mai rau ca refugiatii sirieni !
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, da' cu Caracalul? Parca, parca...
Raspunde

siby

Acum 7 ani

Oriunde in Europa se gasesc variante de ocolire apropiate (la maxim 15-20 km) a unor portiuni de drum aflate in reabilitare sau inchise temporar circulatiei...la noi faci un ocol de 300 km!!!
Raspunde

ra

Acum 7 ani

Mai bine stati acolo si nu mai ocoliti nimic
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus