Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ateliere pentru copiii pe teme ecologice, la Muzeul de Istorie Naturală din Sibiu

Ateliere pentru copiii pe teme ecologice, la Muzeul de Istorie Naturală din Sibiu

Asociația „Joaca de-a ecologia” îi invită pe copii la atelierele pe teme ecologice „SOS animalele”, organizate în perioada noiembrie 2016 – aprilie 2017, la Muzeul de Istorie Naturală din Sibiu. Copiii vor afla despre animalele aflate în pericol din diferite zone, cauzele acestui fenomen, acțiunile ce pot fi întreprinse pentru a le salva, iar la final își vor folosi imaginație pentru a realiza animale prin diverse activități creative.

Activitățile se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani, dar asociația încurajează implicarea tinerilor de orice vârstă, în funcție de interesul acestora pentru temele și activitățile propuse. Atelierele vor avea loc în fiecare lună, în perioada noiembrie 2016 – aprilie 2017, astfel: „SOS animalele pădurii” pe 12 noiembrie 2016, „SOS animalele polare” pe 10 decembrie 2016, „SOS păsările”pe 21 ianuarie 2017, „SOS coralii” pe 11 februarie, „SOS animalele deltei” pe 11 martie și „SOS animalele Australiei” pe 8 aprilie.

Participarea la ateliere se face pe bază de înscriere. Costul unui atelier este de aproximativ 25 de lei și include biletul de intrare în muzeu pentru un copil și un adult. Activitățile vor fi anunțate pe pagina de Facebook a Asociației „Joaca de-a ecologia”, locurile fiind limitate.Asociația „Joaca de-a ecologia” a fost înființată la Sibiu și urmărește educarea copiilor în vederea protejării mediului, prin inițiative variate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1184

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus