Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
3°C

Primăria vrea să amenajeze un loc de joacă pe str. 9 Mai

Primăria vrea să amenajeze un loc de joacă pe str. 9 Mai

30.000 de lei au fost alocați, la ultima rectificare bugetară a Sibiului, pentru realizarea unui studiu de fezabilitate premergător construirii unui loc de joacă pe str. 9 Mai.

Terenul identificat pentru amenajarea unui nou loc de joacă se află chiar în capătul străzii 9 Mai, cel dinspre gara CFR. În prezent, respectiva suprafață de teren de aproximativ 600 de mp (în mijlocul căreia se află o clădire pentru rețelele de utilități) este acoperită doar de iarbă și gunoaie. ”Terenul, viran în prezent, este situat în spatele clădirii BRD și nu are o adresă separată față de Piața 1 Decembrie 1918. Suprafața pe care va fi amenajat locul de joacă va rezulta din studiul de fezabilitate ce urmează a fi elaborat”, arată reprezentanții Primăriei Sibiu. Este cel de-al treilea nou loc de joacă proiectat anul acesta, după cele propuse pentru Calea Cisnădiei și str. Nicolae Iorga.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Alex

Acum 5 ani

Laudabila initiativa Primariei. Mai bine mai multe parcuri si locuri de joaca pentru copii, decat idei gen aqua parc pe Calea Poplacii si spital pe Drumul Hotilor.
Raspunde

Vasile de Vasile

Acum 5 ani

Ce atâtea locuri de joacă? Să facă bine Primăria să dea banii să facă alt loc de skatepark! Păi unde să se dea împătimiții acestui nobil sport cu bicicleta? Or cu skate-ul? Pe trotoare, să nenorocească lumea? Unde mai pui că în anul de grație 2017 ș-acuma vine 2018, când aniversăm iată, nu-I așa, 100 de ani de la Marea Unire, Sibiul n-are metrou? CUM e posibil așa ceva, într-un oraș european ca orașul nostru? Și să nu-mi aduc aminte că nici un Mall ca lumea n-avem! Ce să mai zic de multiplex! Da' Primăriei îi arde de locuri de joacă! Păi ia să întrebăm onor Primăria, când o să plouă, sau la iarnă, unde or să se ducă copii ăia? În locurile de joacă? Nu dom'le! Se duc la Mall! Sau la multiplex, dacă am avea unu'!
Raspunde

pacala

Acum 5 ani

dute tu la mall si la multiplex,ca nu te tine nimeni.....si daca se poate cat mai departe sa nu mai gasesti drumul inapoi,copii se bucura de parcuri, nu sunt facute pt tine,skate-ul este sport nobil poate pt tine...daca sibiul este oras european este obligatoriu sa aiba metrou?la cat de mare este sibiu nici nu apuca sa plece metroul din statie ca trebe sa opreasca,cata minte ai...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus