Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
0°C

Noua provocare devenită virală după Harlem Shake și Ice Bucket

Noua provocare devenită virală după Harlem Shake și Ice Bucket

După Harlem Shake și Ice Bucket, Manequin Shake este noua provocare a devenită virală, în ultimele zile, pe rețelele de socializare, potrivit New York Times, citat de digi24

Mannequin Challenge este atunci când mai multe persoane stau într-o poziție fixă, fără să se miște, iar o cineva se plimbă și filmează detaliile scenei. De aici și numele „Mannequin”, pentru că participanții stau precum „manechinele”.

În majoritatea videoclipurilor se aude pe fundal melodia Black Beatles, a lui Rae Sremmurd, cântecul transformând-se astfel în imnul neoficial al acestui meme.

https://youtu.be/lqSb-yn83ws

Potrivit presei străine, câțiva elevi din Jacksonville, Florida au inițiat această nouă modă, Mannequin Challenge. Peste 100.000 de postări au fost publicate deja pe rețeaua de socializare Instagram.

Mulți au comparat provocarea Mannequin cu Harlem Shake, dansul amuzant în care participanţii îşi mişcă aparent necontrolat capul, mâinile şi picioarele. Acest dans a devenit viral în urmă cu trei ani.

Harlem Shake a prins atât de bine încât tot mai mulţi fani din întreaga lume au început să se filmeze în timp ce dansează, iar apoi încarcă clipurile pe internet.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

10 comentarii

manechinuitu

Acum 6 ani

sau prostia , nu are margini :( trist dar adevarat
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, este "democrația" din pricina căreia voi nu puteți dormi noaptea...
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

You can say that again ! Ice bucket, selfie, selfie stick, harlem puii mei... , etc etc...Si ne miram ca corporatiile au pus gheara pe planeta cu asemenea ''creiere'' ? :) Q. : la asta, daca faci o ''manuela''....ramai asa? :)
Raspunde

...

Acum 6 ani

Ca la muzeul „figuranților” de ceară!
Raspunde

Sibianca

Acum 6 ani

Dupa rezultatul alegerilor din State incep sa inteleg si eu noua moda. Creierele in stand by va rog!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus