Joi,
13.06.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

ALDE Sibiu: După alegerile parlamentare, vom deveni a treia forță politică din județ

ALDE Sibiu: După alegerile parlamentare, vom deveni a treia forță politică din județ

Un Sibiu conectat la autostradă într-o regiune care să-i permită dezvoltarea, legi clare, mediu de afaceri sănătos, o structură administrativă descentralizată. Acestea sunt principalele idei cu care pleacă în competiția electorală candidații ALDE Sibiu la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Principalul obiectiv politic: dublarea scorului obținut la alegerile locale de către ALDE Sibiu și așezarea partidului pe un loc trei în județ după numărul de voturi. Pentru asta, sibienii trebuie să cunoască mesajul ALDE. ”Ne propunem o campanie curată, civilizată, fără atacuri la persoană. Nu vom răspunde la atacurile venite de la celelalte partide și chiar am văzut în ultimele zile că sunt politicieni care mai mult stau pe gard, să vadă în ograda vecinului, decât să-și aranjeze lucrurile în propria curte. Știm foarte bine că pe sibieni nu-i interesează un război între partide, ci o dezbatere de idei pe proiectele comunității. Ne vom prezenta în continuare proiectele și le vom susține după campanie”, a declarat președintele ALDE Sibiu, senatorul Ion Ariton.

Președintele executiv al organizației, Gabriel Gheorghe susține că e momentul ca oamenii normali să preia inițiativa și să transforme România într-o țară normală. Alegerile parlamentare e un punct de plecare în acest deziderat. ”E vremea să întoarcem privirea spre înainte și să lăsăm trecutul în trecut. Da, au fost greșeli. Da, au rămas goluri. Da, pe alocuri sistemul nu funcționează. Vreau să schimb ceva și poate ar fi prea mult dacă aș spune că vreau să schimb pentru țară, dar vreau să fac asta pentru țara în care cresc cei doi copii ai mei. Dacă gândim așa tot mai mulți, toți o să o ducem mai bine. Pentru că nu trăim în bule, viețile noastre sunt interconectate”, a spus Gabriel Gheorghe, candidatul ALDE pentru un loc în Senatul României.

La alegerile locale din vara acestui an, ALDE Sibiu a obținut 6.325 de voturi (3,99%). La alegerile generale liderii locali ai partidului se așteaptă la dublarea acestui scor electoral, iar la nivel național, ALDE să intre în Parlament și să fie forța politică decisivă pentru a forma o majoritate parlamentară.

 

LISTA ALDE SIBIU PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE

Senat

Gabriel Gheorghe – Jurist

Viorica Maria Macarie – Economist

Horia Silvestru – Inginer

Sorin Constantin Tomescu – Jurist

Gabriel Florea – Economist

 

Camera Deputaților

Ion Ariton – Economist

Sorin Gavrea – Jurist

Robert Paskuj – Analist   Politic

Radu Ioan Graur – Inginer

Daniela Buta – Economist

Raluca Eugenia Șimon – Arhitect

Valentin Ristea – Silvicultor

Mihai Marin – Ofițer MAPN

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

alzara

Acum 7 ani

Cu un singur Varujan Vosganian nu se face nici primăvară,nici nu se câştigă "locul 3" !Atâta succes ,câtă onestitate aţi avut !
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, "curată" sa fie campania...."Precum" domniile voastre?...
Raspunde

Nicoara

Acum 7 ani

Cu benzinarii de la Euroil ce faceti?...in ce pozitii ii puneti?
Raspunde

Nea costel

Acum 7 ani

A treia forța furtului. O campanie curată cu hoțul ariton:))) sigur se poate face
Raspunde

Marius

Acum 7 ani

S-au ascuns la ALDE toti penalii in cautare de un nou mandat si de imunitate, asa de necesara pt toti hotiiiii !!! NU o sa va votam NICIODATA !!
Raspunde

m

Acum 7 ani

A treia nu stiu, dar sper sa fiti sub PMP
Raspunde

Odin

Acum 7 ani

O campanie curată si fără atacuri la persoană NU trebuie să v-o propuneți! Trebuie să fie normalul nu o realizare! Marș acasă borfașilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus