Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
7°C

Echipa de baschet Magic Sibiu joacă astăzi ultimul meci din tur pe teren propriu

Echipa de baschet Magic Sibiu joacă astăzi ultimul meci din tur pe teren propriu

Echipa de baschet Magic Sibiu dispută în această după-amiază ultimul meci din turul Ligii 1 de Baschet Masculin. Jucătorii sibieni primesc vizita celor de la BCMU CSM 2 Pitești, de la ora 18:00, în Sala de la lângă Teatrul Național ”Radu Stanca”.

După cele două confruntări cu CS Rapid București și SCMU 2 Craiova, Magic Sibiu joacă un nou meci pe teren propriu. Partida contra formației din Pitești se înscrie în etapa cu numărul 5 și este ultima pe care baschetbaliștii sibieni o joacă în această primă fază a campionatului.

Partida cu BCMU CSM 2 Pitești se anunță una dificilă, având în vedere că antrenorul Bogdan Spînu nu va putea conta pe toți jucătorii din lotul său. Cu toate acestea, baschetbaliștii lui Magic Sibiu așteaptă cu nerăbdare meciul de luni, mai ales că în confruntarea precedentă patru dintre ei au avut evoluții bune, reușind să înscrie cel puțin 10 puncte. În ultima partidă de pe teren propriu, cu SCMU 2 Craiova, Eduard Bălcescu, Dragoș Preda și Radu Schiau au avut evoluții bune, marcând împreună peste jumătate din punctele echipei. Bălcescu și Preda au totalizat câte 16 puncte, iar Schiau 11. Andrei Dinu a marcat 10 puncte, Flavius Cotrigășanu 5, Gerald Georgescu și Lukas Grecu câte 4, iar Laurențiu Popa 3.

„Suntem un pic măcinați de accidentări. Adi Bleoca s-a lovit în meciul cu Rapid, Traian Petru a suferit o ușoară entorsă, iar alți doi jucători sunt răciți, să sperăm că se vor face bine până la ora meciului. Meciul cu Piteştiul va fi destul de greu, ei joacă foarte rapid și trebuie să le oprim contraatacurile. Să sperăm că luni vom fi într-un efectiv cât mai numeros și vom reuși să facem o figură frumoasă”, a declarat antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus