Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

De Black Friday sibienii își pot cumpăra cărți mai ieftine doar online

De Black Friday sibienii își pot cumpăra cărți mai ieftine doar online

Magazinele își pregătesc de zor ofertele pentru Black Friday, ce va avea loc, anul acesta, pe 18 noiembrie. În această zi, cumpărătorii își pot umple coșurile cu produse la prețuri foarte mici. Nici reducerile la cărți nu sunt de trecut cu vederea. Titluri care se vând cu 30-40 de lei, vor putea ajunge în bibliotecile cititorilor cu 10 sau 20 de lei, dacă le vor cumpăra online. Librăriile din Sibiu nu au pregătit oferte speciale de Black Friday, însă la Humanitas, din 21 noiembrie, cei care vor achiziționa cărți în valoare de 70 de lei, vor primi o carte gratis.

Site-ul black-friday-reduceri.com a realizat un top șase al magazinelor online de cărți care își așteaptă clienții cu oferte. Elefant.ro și cărturești.ro stau în capul listei când vine vorba de reduceri, ce pot ajunge și până la 80%. Libris, Nemira, Humanitas și Okian nu s-au dat nici ele la o parte din a oferi reduceri semnificative, fie că vorbim despre cărți de beletristică, manuale sau cărți tehnice. Dintre acestea, unele au dat deja start reducerilor și găsim, de exemplu, „Spaima de literatură” de Ana Blandiana cu 14 lei, redusă de la 40 de lei și „Fluturi” de Irina Binder, la 23 de lei, ce inițial costa 23 de lei.

Două dintre cele mai cunoscute librării din Sibiu, Habitus și Humanitas nu au pregătit nicio ofertă specială de Black Friday, prețul cărților la raft rămânând același.

„Nu avem nicio reducere de Black Friday, însă majoritatea editurilor, pe site-uri, fac reduceri”, spune Marian Coman, librarul de la Habitus.

La Librăria Humanitas „Constantin Noica”, din 21 noiembrie, cei care vor achiziționa produse în valoare de minim 70 de lei, vor primi o carte gratis.

„Noi o să avem un altfel de Black Friday, cu o campanie care începe pe 21 noiembrie și ține până la epuizarea titlurilor. Avem titluri bune, undeva la o sută, care la raft se vând cu 30-40 de lei”, spune Anca Nedelcu, coordonator al Librăriei Humanitas din Sibiu.

Printre titlurile oferite gratis se numără „Peisajul dispărut”, de Paul Johnson, „Castele în Spania”, de Petre Sirin, „O istorie a bestsellerului”, de Frederic Rouvillois și „O vară ce nu mai apune”, de Radu Sergiu Ruba.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus