Duminică,
11.04.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Exercițiu cu iz de discriminare la grădiniță

Exercițiu cu iz de discriminare la grădiniță

 

Un exerciţiu înfăţişând o familie formată din mamă, tată şi doi copii - unul cu pielea închisă la culoare, celalalt alb, a stârnit nemulţumirea părinţilor pe paginile de socializare, Ministerul Educaţiei precizând că respectivul concurs în care a fost transmis exerciţiul nu e aprobat de instituţie, scrie Mediafax.

Imaginea din manualul de grădiniţă arată două familii, una formată din mamă, tată şi doi copii, dintre care unul are pielea închisă la culoare, iar cealaltă înfăţişează doi bunici şi o girafă.

Exerciţiul la care este supus copilul se referă la detectarea "intrusului" din fiecare familie, fapt ce a stârnit indignea părinţilor pe paginile de socializare, oamenii acuzând fapte de discriminare, imaginea devenind virală.

exercitie gradinita

Reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei au precizat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că acest concurs, respectiv Concursului Naţional "Amintiri din Copilărie", nu este pe lista celor organizate de Ministerul Educaţiei, orice alt concurs organizat fără acordul ministerului fiind de altfel ilegal.

foto 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus