Marţi,
07.02.2023
Partial Noros
Acum
-13°C

Mannequin Challenge la Sibiu. Provocarea anului, preluată de doi miri

Mannequin Challenge la Sibiu. Provocarea anului, preluată de doi miri

Niște sibieni au rămas „stană de piatră” în mijlocul unei nunți. Preț de un minut, mirii alături de invitați, s-au oprit din dans și nu au făcut nimic altceva decât să respire. După aceea, și-au reluat dansul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Momentul a fost surprins de Video Center Sibiu, într-un filmuleț postat pe pagina lor de Facebook de la o nuntă ce a avut loc duminică, 13 noiembrie, la „Adore”.

Mannequin Challenge este provocarea de pe internet ce pare să capete succesul fenomenului Ice Bucket Challenge- când o mulțime de oameni, inclusiv vedete, își turnau o găleată de apă cu gheață în cap. De data aceasta, provocarea constă în realizarea unui clip video în care persoanele care participă rămân „înghețate” ca niște manechine, iar pe fundal rulează, de obicei, melodia „Black Beatles”, de Rae Sremmurd.

Fenomenul s-a propagat pe toate rețelele de socializare, iar în astfel de înregistrări au apărut și celebrități. Nici Michelle Obama nu a spus pas acestei provocări.

11 mii de fani ai baschetului, alături de jucători au înghețat și ei, acceptând provocarea Mannequin Challenge.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Cici Namol

Acum 6 ani

Asta da stire, oricum slabuti!
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, de obicei ce făcea omul, imita si maimuța...Acum, daca si Michelle Obama face...ia s-auzim....ce "noi" suntem mai prosti?...
Raspunde

e-manuela- the copy

Acum 6 ani

Buna Tanti, ce faci?
Raspunde

badea gheorghe

Acum 6 ani

O aiureală! N-au de lucru și mai au și mintea odihnită!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus