Joi,
07.12.2023
Innorat
Acum
1°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

În afară de evenimentele devenite tradiție la Sibiu, cum sunt spectacolele de teatru, concertele sau expozițiile, din acest weekend, sibienii și turiștii au și o altă variantă de petrecere a timpului liber: Târgul de Crăciun din Piața Mare.

Vineri, 18 noiembrie

Filmul „Inimi cicatrizate” în regia lui Radu Jude va fi proiectat în premieră națională la Teatrul Gong din Sibiu de la orele 14:00, 17:00 și 20:00. Intrarea publicului la oricare din proiecții se face pe baza biletelor puse în vânzare exclusiv la sediul teatrului, iar prețul unui bilet este de 7 lei.

În cadrul Classic Junior Festival, la Sala Thalia, va avea loc spectacolul de teatru muzical interactiv „Copilăria lui Beethoven”, de la ora 19.  La Teatrul Național „Radu Stanca” se va pune în scenă spectacolul „Încurcă-l drace” după Ray Cooney, de la ora 19. De la aceeași oră. La Centrul Cultural German va fi proiectat filmul „Die Farbe des Ozeans”, în cadrul Weekendul filmului german. Intrarea este liberă.

targ de craciun

Piața Mare va străluci, începând cu ora 19, când se vor aprinde iluminatul festiv și proiecția specială de pe clădirile din Piața Mare. Radu Nechifor & Friends vor susține un concert de nai, care va marca deschiderea Târgului de Crăciun, care va rămâne deschis până pe 3 ianuarie 2017.

Librăria Habitus este rezervată, de la ora 20, pentru proiecția filmului „Inimi cicatrizate”, în regia lui Radu Jude.

Sâmbătă, 19 noiembrie 

Pentru cei mici, Teatrul ,,Gong” din Sibiu propune ,,Atelierul de…meșterilit” de la orele 10 și 12, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Și la Sala Thalia, cei mici sunt așteptați să participe în cadrul Classic Junior Festival, la un spectacol de teatru muzical interactiv „Copilăria lui Beethoven”, de la ora 10 și un concert interactiv „Despre instrumentele de percuție”, de la ora 12.

inimi-cicatrizate_photo-credit-silviu-ghetie

Proiecția filmului „Inimi cicatrizate” continua și astăzi la Teatrul Gong, de la orele 14:00 și 20:00. „Romeo și Julieta” se va pune în scenă de la ora 19, la Teatrul Național „Radu Stanca” și tot de la aceeași oră, Weekend-ul filmului german continua cu proiecția filmului „Wir sind jung, wir sind stark”, la Centrul Cultural German, subtitrat în limba engleză.

Duminică, 20 noiembrie

Proiecția filmului „Inimi cicatrizate” continuă și astăzi, la Teatrul Gong, de la ora 14:00 și de la ora 20:00 cu proiecția de gală, la care va participa și regizorul Radu Jude.

La Sala Thalia, de la ora 19, va fi un spectacolul cu dans, joc și voie bună „Tradiții” de dansuri populare românești și sârbești. Tot de la aceeași oră, Weekendul filmului german propune proiecția filmului „Kaddisch für einen Freund”, la Centrul Cultural German din Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus