Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
-1°C

Sibiul lăudat până în Africa de Sud pentru ospitalitate și frumusețe

Sibiul lăudat până în Africa de Sud pentru ospitalitate și frumusețe

Unul dintre cele mai mari portaluri online din lume dedicate ciclismului a inclus Sibiul – prin Turul Ciclist al Sibiului, în topul celor mai importante evenimente ale anului 2016. În topul realizat de portalul specializat în ciclism și al cărui sediu este în Africa de Sud Sibiul este menționat de două ori. În primul rând, orașul nostru s-a remarcat prin ospitalitate. ”Aceasta este un premiu personal pe care îl acordăm Turului Ciclist al Sibiului, din România, pentru modul fantastic în care au avut grijă de editorul nostru, Stuart Pickering, care a fost prezent să fotografieze competiția. Și nu este vorba numai despre organizatorii curselor, ci și localnicii care au fost minunat de primitori”, scrie site-ul cyclingdirect.co.za. Cea de-a doua mențiune a orașului nostru a fost la categoria ”Imaginile anului 2016”. ”Anul acesta am avut foarte multe imagini fantastice din care să alegem și a fost extrem de dificil să ne rezumăm la doar una, însă credem că acestea sunt destul de bune și arată o parte din frumusețea României”, mai spun reprezentanții site-ului sud-african. Imaginile la care fac referire ilustrează cicliștii participanți la ediția din acest an a Turului Ciclist al Sibiului în timp ce traversează câteva sate pitorești.

Cycling Direct este o agenție de știri, PR și servicii media cu sediul în Johannesburg, dar cu public global. În centrul atenției lor se află principalele competiții cicliste de peste an, din toată lumea. În 2016 Sibiul s-a bucurat de mare atenție în săptămâna desfășurării Turului Ciclist, remarcându-se printre competiții de mult mai mare prestigiu, precum Turul Franței, La Vuelta sau Turul Italiei. ”Fiind primul an în care Cycling Direct au avut un reporter special în Tur, nu ne-am așteptat să fim menționați în acest Top. Este o surpriză plăcută să vezi că cele mai frumoase fotografii și cei mai ospitalieri oameni au fost în Turul Sibiului 2016”, au spus organizatorii competiției.

Ediția din 2017 a Turului Ciclist al Sibiului se va desfășura în perioada 5-9 iulie și va include patru etape, plus prologul din centrul istoric.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Cristi

Acum 7 ani

In curand va fi laudat si pentru mizerie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus